1990 din za uklanjanje više od 10 većih promena-benignih izraštaja (viseće bradavice-papilpmi, keratoze) u predelu vrata (laserski ili radiotalasno) u SGO Milena Džuverović na Košutnjaku!

Kupi za 1990 DIN
1990 DIN 10000 DIN kupljeno 10 kupljeno Ponuda je istekla
80 %
1990 din za uklanjanje više od 10 većih promena-benignih izraštaja (viseće bradavice-papilpmi, keratoze) u predelu vrata (laserski ili radiotalasno) u SGO Milena Džuverović na Košutnjaku!

U cenu je uključeno:

  • uklanjanje više od 10 većih promena-benignih izraštaja (viseće bradavice-papilpmi, keratoze) u predelu vrata  (laserski ili radiotalasno)

Ginekološka ordinacija se nalazi u mirnom delu grada, u ulici Arčibalda Rajsa 11b, na opštini Čukarica. U okruženju su naselja Filmski grad, Cerak, Vidikovac, Banovo brdo i Žarkovo. Iako gravitiramo ovim naseljima, kod nas dolaze iz celog Beograda.

U našoj ginekološkoj ordinaciji pružamo vam sledeće ginekološke usluge:

Kompletan ginekološki pregled: Žene u reproduktivnom dobu treba bar jednom godišnje da idu na ginekološki pregled, a u slučaju zdravstvenih problema i češće. Redvnom kontrolom stičete realnu sliku o vašem zdravlju i smanjujete rizik od ozbiljnijih ginekoloških problema. Ultrazvučni pregled omogućava vam kontrolu i dijagnostiku savremenim uredjajem. Papanikolau test -Papa test je jednostavan. Uzima se materijal sa grlića i nanosi na mikroskopsku pločicu, te ide u laboratoriju na evaluaciju. U nekim slučajevima se utvrde promene na grliću, a u malom broju i predmaligne promene. Kolposkopija -Veliki je značaj u prevenciji karcinoma grlića materice i potrebno je na vreme dijagnostikovati eventualni zdravstveni problem. Upotrebom kolposkopa ginekologu je omogućeno da vidi ako ima nekih promena na grliću materice.Biopsija --U slučaju da postoje neke promene uzima se mali uzorak tkiva, pod lokalnom anestezijom, a potom se šalje na ph analizu. Intervencije - lasersko uklanjanje kondiloma, bradavica i mekih fibrinoma. Intervencije na grliću materice radiotalasnom tehnikom.Uzimanje brisa -Kod nas možete uraditi kompletne briseve i to makrobiološke, virusološke, HPV, Chlamidia tr., Mycoplasma h., Ureaplasma ur., bakterijska vaginoza itd. Praćenje i kontrola trudnoće -Ako očekujete bebu ili planirate proširenje porodice na pravom ste mestu. Potrebno je praćenje i nadzor vašeg stanja i razvoja bebe. Pred vama je 9 meseci koji će doneti mnoge promene. Javite se bez ustručavanja. Lečenje steriliteta -Toliko želite prinovu, ali ne možete da ostanete u drugom stanju. Neki parovi veoma teško podnose ovu situaciju. Ako nemogućnost začeća već predugo traje, možda bi trebali potražiti pomoć.

https://ginekoloskaordinacija.net/ginekoloske-usluge/

Ocena ponude

5/5 (ocene: 8)

Vaučer važi

do 10.2.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Uklanjanje više od 10 većih promena-benignih izraštaja (viseće bradavice-papilpmi, keratoze) u predelu vrata  (laserski ili radiotalasno)!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefon: 011/23-81-052, 011/ 2508-540
  • Potrebno rezervisati termin minimum jedan dan unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti
  • Adresa ginekološke ordinacije: Arčibalda Rajsa 11b, Beograd, Radno vreme: 12:00 - 18:00h

Gde iskoristiti vaučer?

Specijalistička ordinacija iz oblasti ginekologije i akušerstva
Arčibalda Rajsa 11 b, Beograd
Beograd
064/1576125

Prikaži sve ponude

100% garancija
Pitanja u vezi ponude 0

Trenutno nema pitanja.


Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.