200 din za dnevnu kartu za decu za zabavni park + GRATIS jedan žeton za sadržaj na struju i baterije u ZABAVNOM PARKU BEOGRADIĆ na Novom Beogradu!

Kupi za 200 DIN
200 DIN 400 DIN kupljeno 136 kupljeno Ponuda je istekla
50 %
200 din za dnevnu kartu za decu za zabavni park + GRATIS jedan žeton za sadržaj na struju i baterije u ZABAVNOM PARKU BEOGRADIĆ na Novom Beogradu!

200 din za dnevnu kartu za decu za zabavni park + GRATIS jedan žeton za sadržaj na struju i baterije u ZABAVNOM PARKU BEOGRADIĆ na Novom Beogradu!

Dobrodošli u najveći zabavni parka na Balkanu. Na prostoru od 1.700 kvadratnih metara očekuje vas obilje zabavnih sadržaja koji će vašu posetu učiniti nezaboravnim doživljajem.Čekamo vas da se provozamo u brodićima na jezeru, obiđemo igraonicu Beogradić čamcima na jezeru i jurcamo autićima na karting stazi. Najuzbudljivije je u 5D bioskopu a skakanje po trambolini i skrivanje u 3D lavirintu je obavezna zanimacija.Zabava za decu ne prestaje u igraonici Beogradić jer imamo i dvorac na naduvavanje i baby kutak.

Sadržaji:

Brodići
Jezero za čamce je sigurno najzanimljivija zabava u zabavnom parku / igraonici BEOGRADIĆ. Čamce mogu voziti i odrasli i deca. Čamcima se lako upravlja u svim pravcima. Da bi došli do jezera morate proći kroz Zamak 3D LAVIRINT koji je po veličini i dekoraciji jedinstven.

Autići
Staza za vožnju ima atraktivne formule, motore, kvadove i traktore koji imaju svetlosne i zvučne efekte koji decu podsećaju na prave automobile. Automobile mogu voziti roditelji sa svojom decom,ili deca starija od 6 godina.

Dvorac
Dvorac na naduvavanje je odlična zabava za decu od 3 do 12 godina. Mnoštvo tobogana, prepreka, delova za provlačenje i penjanje ga čini zabavnim za decu. Njegova veličina i dizajn u obliku zamka ga čini nezaobilaznom stanicom za svu decu u zabavnom parku / igraonici BEOGRADIĆ.

Vozić
Vožnja električnim vozićem predstavlja posebnu atrakciju za decu i roditelje. Voz vozi oko jezera, pored vetrenjače, fabrike čokolade, gradića, između brda, prolazi kroz tunel i staje u stanici BEOGRADIĆ.

3D Lavirint
Najatraktivniji deo je sigurno 3D lavirint u obliku zamka. Na najvišoj kuli se zaglavio veliki dobroćudni zmaj koji bezuspešno pokušava da izađe kroz prozor. Ispod zamka prolazi vozić a pored njega se nalazi jezero. 3D lavirint je sadržajan i prepun različitih prepreka, tobogana, mostića, ljuljaški i jedinstvenim mini roler kosterom.

Trampolina
Trampolina je dobro poznata svakom detetu i roditelju. Naša trampolina je profesionalna i ima dva velika polja. Deca koja su dobra na trampolini imaju manje sanse da se povrede u nekom drugom sportu jer su spretnija i okretnija. Koordinacija i balansiranje im se drastično povećavaju a sve uz igru i zabavu.

Aparati
Za decu i roditelje tu su i elektronski aparati vazdušni hokeji, koševi, udaraljke, hvataljke za lutke, električne klackalice i stoni fudbal.

U sklopu zabavnog parka / igraonice Beogradić se nalazi 5D bioskop sa velikim izborom filmova i neočekivanim efektima. Bioskop ima 6 mesta.5D bioskop je dinamična, virtuelna zabava sa specijalnim efektima kao što su vetar, kiša, dim, sneg, vatra, baloni od sapunice. Simulator pokreta izaziva virtuelne senzacije kod gledaoca i čini da se osećaju kao da su u samom filmu.Opremili smo naš bioskop najraznovrsnijim naslovima i različitim žanrovima. Ima tu za svakoga po nešto. Dogovorite se sa našim animatorima i saradnicima šta biste voleli da doživite, a oni će vam preporučiti odredjeni film. Verujte da smo i mi uživali u svakom od ukupno 150 naslova i tema. Ali to vam ne možemo prepričati, morate sami da doživite. I to samo kod nas u Beogradiću, u najvećem avantura parku u Beogradu.Imamo najlepše bajke, divne priče o princezama i prijateljstvu, o predivnom svetu biljaka i vilenjaka.Za avanturiste tu su filmovi o džungli i zakopanom blagu ili dinosaurusima.Oni koji vole avanture u svemiru mogu uživati u intergalaktičkim letovima i zvezdanim avanturama.Za najhrabrije smo spremili filmove strave i užasa.Podjednako uživaju i roditelji i deca u ovom sadržaju jer smo vodili računa da ovo mesto bude zabava za celu porodicu.Ovaj jedinstveni doživljaj u 5D bioskopu će vas za trenutak preseliti u neke nove svetove a deci probuditi maštu.

http://www.igraonicabeogradic.com/

Ocena ponude

5/5 (ocene: 15)

Vaučer važi

do 19.4.2018.

Napomene

  • Roditelji ne plaćaju ulaz!
  • Vaučer važi za jedno dete!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Nije potrebna najava!
  • Vaučeri se mogu koristiti radnim danima i vikendom!
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Telefon za zakazivanje termina: 060/3353504
  • Vaučer nije moguće iskoristiti nakon krajnjeg roka iskoristivosti!
 

Gde iskoristiti vaučer?

Funia d.o.o
Savski nasip 7, Beograd
Beograd
060/3353504

Prikaži sve ponude

100% garancija
Pitanja u vezi ponude 2

Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.

19.3.2018 20:44:43

vesna:

Da li je vaucer vremenski ogranicen?

19.3.2018 20:46:47

kupoman.rskupoman:

Vesna, molimo Vas da kontaktirate zabavni park Beogradić kako biste se detaljnije informisali. :)

19.3.2018 12:25:29

Nikolina:

Da li na vauceru treba da stoji ime deteta, ili ime roditelja?

19.3.2018 14:53:47

kupoman.rskupoman:

Nikolina, može i ime roditelja. :)