2000 din za vaučer za popust na letovanje u Crnoj Gori-Kotor-7 punih pansiona za 210 evra (noćenje u apartmanima Đukić+doručak + ručak + večera u Konobi Akustik)!

Ponuda je istekla
Autentični restoran srpske kuhinje
Ljubazni konobari
Opuštena i prijatna atmosfera

U cenu je uključeno:

  • 7x noćenje za jednu osobu u apartmanima Djukić
  • 7x po tri obroka (doručak, ručak,večera) u Konobi Akustik

Pun pansion uključuje smeštaj i tri obroka u restoranu Konoba Akustik Sutomore.

Doručak: (slani,slatki,kajgane,omleti, priganice,prženice, kačamak, musli...), hleb, čaj,mleko...

Ručak:  Glavno jelo (gulaš,pasulj,musaka,ćufte,mućkalica,boranija,grašak,punjene paprike,djuveč,paprikaš...), salata, hleb.

Večera: čorba, glavno jelo (izbor mesa ili ribe sa grila), salata,hleb.

Smjesten u jedan od najlepsih zaliva svijeta, Kotor, grad trgovaca i cuvenih moreplovaca ima dosta toga da isprica. Stari grad Kotor je najbolje sacuvana srednjovekovna urbana sredina tipicna za gradove nastale u XII i XIV vijeku. Srednjovekovna arhitektura i mnogobrojni spomenici kulturnog nasledja uvrstili su Kotor u UNESCO – ov spisak „Svetske prirodne i kulturne bastine“. Kroz citav grad prostiru se gradjevine, isprepletane ulicicama i trgovima. Na jednom od njih nalazi se i katedrala Sv. Tripuna spomenik romanskoj kulturi i jedan od prepoznatljivih simbola grada. Crkva Svetog Luke ( XIII vijek ), crkva Svete Ane (XII vijek) crkva Svete Marije (XIII vijek), crkva Gospe od zdravlja (XV vijek), Knezeva palata (XVII vijek), Napoleonovo pozoriste (XIX vijek) su samo dio bogate riznice Kotorske tradicije. Karnevali i feste koje se organizuju svake godine, najlepsem gradu crnogorskog primorja, daju dodatnu car. Jednostavno, Kotor se ne smije propustiti.     

U turističkim agencijama u Starom gradu možete rezervisati izlete do Nacionalnog parka Lovćen, dinamične Budve i Skadarskog jezera. Vlasnici vam uz doplatu mogu organizovati uslugu prevoza do raznih mesta u Crnoj Gori.

Lokalna autobuska stanica udaljena je 800 metara od apartmana Đukić. Tokom leta sa ove stanice polaze redovni autobusi do glavnog grada Podgorice i primorskih gradova u Crnoj Gori i inostranstvu. Međunarodni aerodrom Tivat udaljen je svega 9 km. Usluga prevoza na raspolaganju je uz doplatu.

Restoran Konoba Akustik  se nalazi na samom šetalistu, na obali I pored jedine I najveće  gracke plaže Kotora. Od starog grada je udaljena par minuta laganog hoda.  Odlikuju nas kako domaća tako i mediteranska kuhinja, prepoznatljiv etno ambijent smešten u prirodnom hladu. Svako veče atmosferu upotpunjuju zvuci tamburaša.

Apartmani Đukić

su smešteni na 3 lokacije u Starom gradu u Kotoru. U ponudi imaju klimatizovan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom u tradicionalnom ambijentu sa autentičnim kamenim kućama. Nalaze se na svega par koraka od najatraktivnijih znamenitosti grada, restorana i barova.

Svi studiji poseduju kompletno opremljenu čajnu kuhinju sa frižiderom i trpezarijom. Pored toga sadrže sopstveno kupatilo sa tušem. Iz pojedinih smeštajnih jedinica pruža se pogled na more.

Do Pomorskog muzeja i Katedrale Svetog Trifuna možete stići nakon šetnje od 5 minuta. Peščana plaža sa tuševima i ležaljkama udaljena je 700 metara od apartmana.

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 1402)
Ksenija Hrana je bila dobra i po kvalitetu i po kvantitetu. Usluga takodje
Radomir Komplet jelo

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Konoba Akustik

Obala Iva Novakovića, Sutomore

Vaučer važi

do 31.10.2020.

Napomene

  • Vaučer plaćate 2000 din, u vili plaćate 210 evra!
  • Termini rezervacije se zbog neizvesne situacije mogu bez ikakve nadoknade menjati ili čak odložiti do sezone 2021!
  • Podaci su informativnog karaktera, sve informacije preuzeti sa sajta agencije!
  • Pre uplate vaučera obavezna je provera kapaciteta i rezervacija mesta!
  • Deca do 2 godine ne plaćaju, od 2 do sedam pola cene, starija od 7 puna cena.
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Kontakt tel:+382 69 641 498 Viber ili +382 69 983 98
  • Mail bojovic.akustik@gmail.com

Slične ponude