2070 din za shockwave anticelulit terapiju u Balance health centru na Slavujevom vencu!

4500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • shockwave anticelulit terapija u Balance health centru na Slavujevom vencu!

Posetite Studio za fizikalnu terapiju, masažu i rekreaciju!

SHOCKWAVE TERAPIJA

Shockwave terapija je jedan od stubova savremene fizioterapije, jer ova tehnika omogućava najdublji neinvazivni pristup tkivima koja su zahvaćena oboljenjima i procesima. Shockwave terapija stekla je ugled kao tehnika za razbijanje kamena u bubregu i drugih kalcifikata, a danas znamo da pruža odlične efekte i u brojnim drugim situacijama kada je neophodno delovati na ciljanu tačku duboko ispod kože.

Shock wave ili udarni talas je front sile koji se kreće brže od brzine kretanja zvuka u mediju kroz koji putuje (tečnost, vazduh). Udarni talas iz uređaja za shockwave terapiju prenosi visoku energiju u izuzetno kratkom vremenu do bilo kog ciljanog tkiva, sa ciljem da rasformira naslage koje su nastale kao posledica nekog procesa, ili da stimuliše tkivo, kako bi se ubrzala regeneracije kostiju, mišića i mekih tkiva.

Ovaj tip terapije može značajno da ubrza formiranje novih krvnih sudova, što je jedan od najboljih načina za siguran početak obnove tkiva. Veća prokrvljenost znači i više kiseonika na problematičnom mestu, što ubrzava zalečenje kostiju, mišića i mekih tkiva. Shockwave terapije veoma je efikasna i kod hroničnih upala. Kada telo prestane da reaguje na hronični upalni proces, shockwave terapija može uspešno da pokrene telesne mehanizme za eleminaciju upala koji ne funkcionišu u nekoj regiji.

Prilikom nagomilavanja kalcijuma na ligamentima, što može biti posledica povreda, shockwave terapija uspešno razbija kalcijum koji je u procesu zgrušnjavaja na jedinice koje su dovoljno male da ih telo može samo izbaciti. Još jedna česta upotreba shockwave terapije je u elimiinaciju hroničnog bola u nekim tačkama. Naravno, izvor bola mora biti određen, jer se ne može delovati samo na simptome, ali kao sastavni deo drugih terapija, shockwave terapija je često nezaobilazna kao tehnika koja će umanjit bol i omogućiti efikasniju primenu drugih metoda.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 4)
Ljubica Profesionalni odnos prema klijentu, dogovor oko termina, objašnjenje u vezi usluge, način pružanja usluge
Ivana Profesionalna usluga, ljubazno osoblje

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

THE BALANCE HEALTH CENTER

Slavujev venac 3, Beograd
063/255-448, 011/2453-955

Vaučer važi

do 10.3.2023.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: shockwave anticelulit terapiju u Balance health centru na Slavujevom vencu!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 064 423 9122
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude