2100 din za terapeutski - medicinski paket od pet masaža leđa po 45 min + gratis pet terapija ultrazvučnog razbijanja bolnih tačaka na ledjima u SL Amelie u Zemunu!

13500 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Kvalitetna usluga
Ljubazno osoblje
Brzo zakazivanje

U cenu je uključeno:

  • terapeutski - medicinski paket od pet masaža leđa po 45 min 
  • gratis pet terapija ultrazvučnog razbijanja bolnih tačaka na ledjima

Kad nema zdravlja, pamet ne znači ništa, umeće se ne vidi, snaga se ne može iskazati, a bogatstvo postaje beskorisno bez primenjene inteligencije. Ovako je govorio Herofilus 300 godina pre nove ere, i malo toga se do danas na tu temu promenilo...

Masaža je jedna od najstarijih metoda lečenja, čiji se stvarni učinak dokazuje ne samo na bolesniku, već i na zdravom čoveku, naročito u sportu. Lokalno delovanje masaže je direktno, kada pokretima potpomažemo krvnu i limfnu cirkulaciju usmeravajući je mehanički od periiferije prema srcu i indirektno nervnim putem. U masiranom području dolazi do vazodilatacije i do oslobađanja histamina te do ubrzane lokalne promene materije i brze resorpcije koje uzrokuju umor, kao i brže nestajanje edema i zglobnih otoka. Većina pokreta kod masaže uzrokuje povišenje mišičnog tonusa reflektornim putem, dok samo neki hvatovi, kao labavo treskanje ili valjanje, smanjuju tonus.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 92)
marija Prijatna masaza
Dejan Odlična masaža!

Pitanja

tatjana
1.8.2019. 10:19

Telefon koji stoji kao kontakt je nedostupan. Na koji način mogu da kontaktiram salon kako bihzakazala termin za ovu ponudu?

Kupoman

Tatjana, sve je u redu, sigurno su u velikoj gužvi i nisu u mogućnosti da se jave u svakom momentu. Ukoliko ih ne dobijete u toku današnjeg dana javite nam se za povraćaj novca. :)

Gde iskoristiti vaučer?

FKS Pamelie

Bežanijska 2, Beograd
064/268-95-52

Vaučer važi

do 10.8.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: terapeutski - medicinski paket od pet masaža leđa po 45 min + gratis pet terapija ultrazvučnog razbijanja bolnih tačaka na ledjima
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefon salona: 064/26-89-552
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Radno vreme: svakog dana od 09-20:00h, ponedeljak-neradni dan i samo ponedeljkom nije moguće zakazivanje termina!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude