2100 za KOMPLETAN GINEKOLOŠKI PREGLED za dame (pregled, ginelkološki UZ sa kolor doplerom, kolposkopija, PAPA I VS, palpatorni pregled grudi) u ginekološkoj ordinaciji VIVA u Zemunu!

5900 DIN
Ponuda je istekla

2100 din za KOMPLETAN GINEKOLOŠKI PREGLED  (pregled,ginelkološki UZ sa kolor doplerom,kolposkopija,PAPA I VS, palpatorni pregled grudi) u ginekološkoj ordinaciji VIVA u Zemunu!

Svaka peta žena u Srbiji ide na redovne preglede kod ginekologa. Većina odlazi samo kada ima tegobe ili kada se u neposrednoj okolini, porodici ili na radnom mestu, desi da neka od njihovih rođaka ili prijateljica otkrije da je bolesna. Ne dozvolite da se to desi i Vama jer znate kako kažu: „Bolje sprečiti nego lečiti!“ Polazeći od činjenice koliko je zdravlje žene važno za nju samu, njenu porodicu i društvo u celini, ginekološka ordinacija "Viva" pružiće Vam kvalitetnu ginekološku uslugu vrhunskim aparatima i savremenim medicinskim uređajima, čineći ginekološki pregled bezbolnim, bezopasnim i pouzdanim!Vodite računa o sebi! Kompletan ginekološki pregled je veoma važan deo preventive i brige o zdravlju svake žene.

 

>

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Specijalistička ginekološka ordinacija Viva

Dr. Nedeljka Ercegovca 34a,Kalvarija, Beograd
011/316-7021

Vaučer važi

do 15.5.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Radno vreme: radnim danima: 10:00 – 22:00 hsubotom: 09:00 – 14:00 h
  • Kontakt telefon: 011/316-7021

Slične ponude