21000 din za trajnu šminku obrva u kozmetičkom salonu Sonja Plus!

24000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • trajna šminka obrva

Ako ste mislile da se lepe glumice iz turskih i indijskih serija bude našminkane samo u scenama, varate se... Trajne crte na obrvama i usnama, oko očiju i na trepavicama čine ih lepim i dok spavaju. Ove trajno lepe dame bude se sveže i već našminkane jer su bile dovoljo praktične da za sebe obezbede ovu dnevnu lepotu o kojoj ne moraju da misle kad se probude. A naročito pred spavanje lišene su onog bolnog iskustva skidanja šminke dok vam duša spava... Probajte i Vi trajnu šminku obrva!

Ova metoda je odlično rešenje za žene koje zbog alergija ne smeju da koriste šminku ili one koje ne vole svakodnevno šminkanje ili za to nemaju volje ili smisla, a žele da izgledaju lepo i doterano. Trajna šminka je idealno rešenje za one s brzim životnim stilom jer štedi vreme i novac. Trajna šminka je idealno je rešenje za prikrivanje anomalija na licu i koži. Trajna šminka može vratiti samopouzdanje osobama koje imaju male i razmaknute ili slabo istaknute oči, retke trepavice ili spuštene obrve.

Od velike pomoći je i onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustinu i veličinu, koji su zbog bolesti ili nekoga drugog razloga izgubili obrve.

Obrve su po nekima odraz vašeg lica, jedan od njabitnijih faktora u izgledu jedne žene pa i muskarca. Japanska metoda omogućava da se dobije prirodan izgled obrva, a dlačice se ne čupaju, nego samo iscrtavaju.

Rezultati su toliko prirodni da je razlika između nacrtane i prirodne obrve, gotovo nevidljiva, pošto se svaka dlačica crta upravo tamo gde prirodna nedostaje. Prednost ovog tretmana je što se obrve ne mogu izbrisati kao u slučaju prirodnog make upa, nego su postojane na bazenu, plaži, teretani...

Lice izgleda mlađe i vedrije pošto su obrve prilagođene vašem licu u potpunosti.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Sonja plus

Obrenovićeva 21/1, Medijana-Niš, Niš
018/257- 060

Vaučer važi

do 31.10.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: trajnu šminku obrva
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Vaučer doneti na uvid prilikom dolaska na tretman!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 018/257- 060
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude