2190 din za GINEKOLOŠKI PAKET (pregled,ginekološki UZ,kolposkopija,PAPAi VS) u LUX poliklinici GRACIA MEDIKA u centru Beograda!

Kupi za 2190 DIN
2190 DIN 10500 DIN kupljeno 74 kupljeno Ponuda je istekla
79 %
2190 din za GINEKOLOŠKI PAKET (pregled,ginekološki UZ,kolposkopija,PAPAi VS) u LUX poliklinici GRACIA MEDIKA u centru Beograda!

2190 din za GINEKOLOŠKI PAKET za dame (pregled,ginekološki UZ,kolposkopija,PAPAi VS) u LUX poliklinici GRACIA MEDIKA u centru Beograda!

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…)Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.

http://graciamedika.com


View Gracia Medika in a larger map

Ocena ponude

3/5 (ocene: 99)

Vaučer važi

do 6.9.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, jedan dan unapred obavestite polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 8:00h do 20:30h, subotom od 9:00h do 15:00h
  • Kontakt telefoni: 011/3285-140, 060/4414-350

Gde iskoristiti vaučer?

Gracia Medika
Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)
Beograd
011/3285-140, 060/4414-350

100% garancija
Pitanja u vezi ponude 0

Trenutno nema pitanja.


Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.