8500 din za otvorenu magnetnu rezonancu za decu i odrasle-neuro snimanje (glava, kičma, vrat, sinusi) u Dijagnostičkom centru Zemun!

11950 DIN
Ponuda je istekla
Vrhunski medicinski stručnjaci
Najsavremenija oprema
Dugogodišnje iskustvo

U cenu je uključeno:

  • magnetna rezonanca za decu i odrasle -neuro snimanje (glava, kičma, vrat, sinusi)

Brinući o Vašem Zdravlju prethodnih 13 godina i uvažavajuči sve Vaše realne potrebe u prevenciji i dijagnostici bolesti, Dijagnostički Centar Zemun je angažovao ekipu vrhunskih medicinskih stručnjaka i nabavio novu medicinsku opremu, čime je omogućio proširenje broja i vrsta dijagnostičkih procedura.Uz proverenu ekipu radiologa iz oblasti CT, MR i Ultrazvučne dijagnostike i subspecijalista iz oblasti neurologije, kardiologije, urologije i pulmologije, koji koriste najsavremenije dijagnostičke uređaje, spremni smo da na najbolji način omogućimo dobijanje pravovremene i tačne dijagnoze. Dugogodišnji kvalitetan rad, permanentno ulaganje u kvalitet stručnog tima i korišćenje najnovijih naučnih i tehnoloških dostignuća je omogućio da specijalistička ordinacija iz oblasti radiološke dijagnostike preraste u zdravstvenu ustanovu – specijalnu bolnicu za neurologiju. Dakle, spojili smo poslednju reč medicinske tehnike, adekvatan prostor, obučene eksperte i ostvarili uslove evropske medicine.

http://www.dc-zemun.com

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 84)
Zoran Gostoprimstvo
marija Sve svaka čast

Pitanja

Danijela
29.10.2018. 22:21
da li se pod kicma misli na bilo koji segment ili samo na vratni deo,posto su nadovezani glava,sinusi? Konkretno me zanima lumbalni deo,jer imam diskus herniju,pa bih uradila kontrolni pregled magnetom. Da li je otvoreni tip magneta? Hvala unapred na odgovoru
Kupoman
Danijela, potrebno je da kontaktirate dijagnostički centar kako biste se detaljnije informisali. :)

Gde iskoristiti vaučer?

DC Zemun

Tošin Bunar 6, Beograd
011/31-60-309

Vaučer važi

do 10.12.2018.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: magnetnu rezonancu za decu i odrasle- neuro snimanje (glava, kičma, vrat, sinusi)
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite dijagnostički centar i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Radno vreme: ponedeljak - petak 08.00 - 19.00 subota 08.00 - 14.00
  • Konatkt telefon: 011/ 31 60 309 
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!

Slične ponude