2350 din za ultrazvučni pregled mekih tkiva ili koštano-mišićnog sistema, kompletnu krvnu sliku i leukocitarnu formulu u SOLAR MEDICAL CENTRU!

6300 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • Ultrazvučni pregled mekih tkiva ili koštano-mišićnog sistema na najmodernijem ultrazvuku
  • kompletna krvna slika, leukocitarna formula
  • Lekarski izveštaj uz tumačenje rezultata

Poliklinika Solar Medical Center

Preduzeće Two Worlds One Home Investments osnovano je početkom 2017. godine. Vlasnica preduzeća Tanja Šljukić živela je sa porodicom i školovala se u Santiago de Chile-u od svoje 15. godine. Imajući u vidu lične zdravstvene tegobe, alergiju na određene namirnice i iritaciju koju ona proizvodi, njeno specijalno interesovanje odrazilo se na medicinu i na razna istraživanja u oblasti iste. Zahvaljujući velikom iskustvu sa radom lekara iz Južne Amerike, rodila se ideja da približi i prikaže deo tog pozitivnog iskustva i napravi takav sistem u Beogradu. Sa inovativnim metodama, visokim standardima kvaliteta i međunarodnom saradnjom. Na taj način uspela je da spoji svoja dva sveta, svoj rodni Beograd koji uvek nosi u srcu, sa Chileom koji se pretvorio u njen drugi dom.

Spoj Evropske i Južnoameričke medicine

Posle dve godine istraživanja tržišta i neprestanog rada, nastaje Poliklinika Solar Medical Center, dva sveta, spoj Evropske i Južnoameričke medicine. Prednost centra je saradnja čileanskih i srpskih doktora. SMC poseduje najsavremenije metode u medicinskoj nutritivnoj terapiji, čiji sistem ishrane Solar 511 Lifestyle najefikasnije reguliše metabolizam kod dece i odraslih. U supplement šopu nalazi se paleta dokazano efikasnih preparata, stručno odabranih, kao i ekskluzivna ponuda prirodnih preparata poreklom iz Južne Amerike, posebno Chilea. Body Galaxy vaga je najprecizniji analizator strukture tela u svetu.

Najsavremenija oprema

Poliklinika poseduje najsavremeniju ultrazvučnu dijagnostiku na aparatu najnovije generacije, pedijatriju, neinvazivnu hirurgiju radiotalasnim nožem, brzu laboratorijsku dijagnostiku, sve oblasti interne medicine, sve u cilju efikasne prevencije, zdravlja i dugovečnog života.

Porque la salud lo es todo. Dobrodošli u Solar Medical Center.

Čekamo Vas!

 

Ocena ponude

5/5 (ocene: 17)
Milica doktorka super ljubazna
Milena Nista

Pitanja

Branislav Vučević
8.11.2021. 12:41
Poštovani, šta podrazumeva ultrazvučni pregled mekih tkiva. Mojoj supruzi treba prgled mekih tkiva vrata, pazuha i prepona. Potreban joj je i pregled trbuha sa dimenzijom slezine i pregledom retoperitoneuma. S poštovanjem,
Kupoman
Branislave, najbolje da sa klinikom vidi da li obuhvata sve što njoj treba. :-)

Gde iskoristiti vaučer?

POLIKLINIKA SOLAR MEDICAL CENTER BEOGRAD

Jurija Gagarina 20lj, Beograd
065 2967 537, 011 6303 333

Vaučer važi

do 10.12.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: ultrazvučni pregled mekih tkiva ili koštano-mišićnog sistema,kompletnu krvnu sliku i leukocitarnu formulu u SOLAR MEDICAL CENTRU!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje minimum 3 dana ranije, prilikom rezervacije naglasiti da je vaučer kupljen na sajtu Kupoman i ostaviti broj vaučera!
  • Ukoliko je vaučer za poklon, obavezno na vaučeru navesti ime korisnika vaučera!
  • Kontakt podaci: tel: +381 11 6303 333, +381 65 2967 537
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete na zakazani pregled na vreme obavestite ordinaciju i pomerite termin inače će se vaučer smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnjeg naznačenog roka vaučer nije moguće koristiti!

Slične ponude