2400 din za prošireni ginekološki paket + ultrazvuk dojki (pregled, ginekološki ultrazvuk, kolposkopija, PAPA i VS, palpatorni pregled grudi + uz dojki) u GO Milena Džuverović!

5000 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Najsavremenija tehnologija
Pouzdani lekari
Brzo zakazivanje

U cenu je uključeno:

  • prošireni ginekološki paket + ultrazvuk dojki (pregled, ginekološki ultrazvuk, kolposkopija, PAPA i VS, palpatorni pregled grudi + uz dojki)

Kompletan ginekološki pregled: Žene u reproduktivnom dobu treba bar jednom godišnje da idu na ginekološki pregled, a u slučaju zdravstvenih problema i češće. Redvnom kontrolom stičete realnu sliku o vašem zdravlju i smanjujete rizik od ozbiljnijih ginekoloških problema. Ultrazvučni pregled omogućava vam kontrolu i dijagnostiku savremenim uredjajem. Papanikolau test -Papa test je jednostavan. Uzima se materijal sa grlića i nanosi na mikroskopsku pločicu, te ide u laboratoriju na evaluaciju. U nekim slučajevima se utvrde promene na grliću, a u malom broju i predmaligne promene. Kolposkopija -Veliki je značaj u prevenciji karcinoma grlića materice i potrebno je na vreme dijagnostikovati eventualni zdravstveni problem. Upotrebom kolposkopa ginekologu je omogućeno da vidi ako ima nekih promena na grliću materice.Biopsija --U slučaju da postoje neke promene uzima se mali uzorak tkiva, pod lokalnom anestezijom, a potom se šalje na ph analizu. Intervencije - lasersko uklanjanje kondiloma, bradavica i mekih fibrinoma. Intervencije na grliću materice radiotalasnom tehnikom.Uzimanje brisa -Kod nas možete uraditi kompletne briseve i to makrobiološke, virusološke, HPV, Chlamidia tr., Mycoplasma h., Ureaplasma ur., bakterijska vaginoza itd. Praćenje i kontrola trudnoće -Ako očekujete bebu ili planirate proširenje porodice na pravom ste mestu. Potrebno je praćenje i nadzor vašeg stanja i razvoja bebe. Pred vama je 9 meseci koji će doneti mnoge promene. Javite se bez ustručavanja. Lečenje steriliteta -Toliko želite prinovu, ali ne možete da ostanete u drugom stanju. Neki parovi veoma teško podnose ovu situaciju. Ako nemogućnost začeća već predugo traje, možda bi trebali potražiti pomoć.

https://ginekoloskaordinacija.net/ginekoloske-usluge/

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 18)
Danijela Brzo zakazivanje termina, doktorka izuzetno profesionalna, pedantna i ljubazn. Sve pohvale
Svetlana Mackic Odlican dijagnosticar i lekar. Opredelila sam se da mi dr Dzuverovic bude ginekolog.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Specijalistička ordinacija iz oblasti ginekologije i akušerstva

Arčibalda Rajsa 11 b, Beograd
011/23-81-052, 011/25-08-540

Vaučer važi

do 12.8.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: prošireni ginekološki paket + ultrazvuk dojki (pregled, ginekološki ultrazvuk, kolposkopija, ,PAPA i VS, palpatorni pregled grudi + uz dojki)
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefoni: 011/23-81-052, 011/25-08-540
  • Obavezna je najava i zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti
  • Adresa ginekološke ordinacije: Arčibalda Rajsa 11b, Beograd
  • Radno vreme: 12-18:00h.

Slične ponude