1950 din za spa dan za dvoje (2 relaks masaže 30 minuta, bazen i sauna) u wellness centru Hotela Park*****!

5040 DIN
Ponuda je istekla
Izvrsni maseri
Ljubazno osoblje
Odmor za dušu

U cenu je uključeno:

  • spa dan za dvoje (dve relaks masaže 30 min, bazen i sauna)

Pripremili smo jednu savršenu ponudu za Vas - dve masaže od po 30 minuta i nakon toga su Vam na usluzi zatvoreni bazen i sauna u periodu od 3 sata tog dana u prelepom Wellness centru hotela Park u Novom Sadu! Ukoliko želite možete vaučer iskrostiti samo za sebe, i na taj način dobijate masažu od sat vremena i korišćenje bazena i saune.

Wellness centar se nalazi u Novom Sadu, u luksuznom hotelu PARK sa 5 zvezdica. Wellness se prostire na komfornih 1.500 kvadratnih metara, čime je omogućena raznovrsna i kvalitetna paleta wellness usluga. Radno vreme Wellness Centra je svakim radnim danom i vikendom od 8 do 22h. Na samom ulazu u centar nalazi se recepcija Wellnessa, gde će Vam se prijatno osoblje naći na usluzi bez obzira da li želite da postanete naš član, da zakažete masažu ili samo da odete u obilazak centra. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, vozilo možete ostaviti na besplatnom parkingu pored hotela Park.

  • Relax masaža:

Prijatna ručna masaža koja pogoduje svima. Kombinuje lagani dodir, trljanje i gnječenje.  Relax masaža smanjuje napetost, ubrzava cirkulaciju i ublažava hronični bol. Trajanje masaže je 30 minuta.

  • Bazen:

Dozvolite sebi potpuno opuštanje u prijatnom ambijentu našeg bazena. Bazen je dužine 13m, širine 6m, i dubine 155cm. Temperatura vode se održava na 28 stepeni. U okviru bazena nalazi se protein bar koji u ponudi ima raznovrsne ceđene sokove, kafe, proteinske napitke i sve drugo što Vam je potrebno da biste povratili snagu i uživali.

  • Sauna:

U wellness centru možete koristiti dve saune, temperature 75°C i 90°C. Obe saune su mešovite, što znači da ih u isto vreme mogu koristiti i muškarci i žene. U sauni dolazi do relaksacije mišica i poboljšanja opšteg psihofizičkog stanja. Redovnom upotrebom poboljšavate otpornost organizma, sagorevate kalorije, ublažavate stres, stabilizujete krvni pritisak, i na prirodan način odstranjujete nečistocu iz Vaše kože

http://www.wellnesshotelparkns.com


Ocena ponude

4,6/5 (ocene: 228)
Jelena Masaža, sauna, bazen. Ljubazne maserke, sauna sasvim ok, topla voda u bazenu. Hotel u srcu dragog Novog Sada.
Vukadinovic Sve

Pitanja

Aleksandar
8.3.2019. 13:55
Poštovani, rezervisao sam tj. Uplatio sam preko aplikacije za vaucer iz ove ponude. Od uplate je proslo 24h. Imam kod od uplate i da je uplata uspešno izvršena. Mene interesuje da li kada se pojavim tamo treba da imam poseban vaucer od vas ili neku potvrdu kako bih mogao da iskoristim ovu ponudu....
Kupoman
Aleksandre, nakon uplate Vama se vaučer šalje na Vašu email adresu i u deo "moje kupovine" na našem sajtu. Potrebno je da odštampate vaučer i da zakažete termin korišćenja istog. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Kanic doo

Novosadskog sajma 35, Novi Sad
021/47-22-777; 062/290-210

Vaučer važi

do 30.4.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: spa dan za dvoje (dve relaks masaže 30 min, bazen i sauna)
  • Obavezno zakazivanje minimum 3 dana ranije!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite spa centar i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Bazen i sauna se mogu koristiti maksimalno 3 sata pre ili posle masaža!
  • Treba poneti kupaći, peškir, papuče, a postoji i mogućnost da iznajmite na licu mesta peškir, papuče i bade mantil!
  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Vaučer može biti i za jednu osobu, tada masaža traje sat vremena!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do nedelje od 08:00 do 22:00h.
  • Kontakt telefon: 021/47-22-777 ili 062/290-210
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude