1190 din za četiri tretmana mikrodermaoabrazije lica dijamantskim glavama + gratis četiri masaže lica (čišćenje, mikrodermaoabrazija, maska, krema) u SL Star Dermacare!

11200 DIN
Ponuda je istekla
Najviši nivo usluge
Najsavremenija tehnologija
Brzo zakazivanje

U cenu je uključeno:

  • četiri tretmana mikrodermaoabrazije lica sa dijamantskim glavama (čišćenje,mikrodermaoabrazija,maska, krema)
  • gratis četiri masaža lica

Radi se o bezbednoj metodi koja pomoću dijamantske glave pilinguje kožu i time podstiče njeno intezivno obnavljanje. Dijamantska mikrodermoabrazija je mehaničko skidanje površinskih, izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakumom koji ujedino vrši i vakum masažu, što doprinosi boljem čišćenju lica, ali i poboljšavanju cirkulacije i limfne drenaže. Na taj način se podstiče rast novih ćelija kože u bazalnom sloju.

Mikrodermoabrazija je vrlo blaga i neagresivna metoda uklanjanja površnog sloja kože, izumrlih ćelija stratum korneuma. To je jedna od baznih procedura poboljšanja teksture kože, a prvi put je počela da se primenjuje u Italiji 1985. godine i od tada se primenjuje u gotovo svim zemljama sveta.

Mikrodermoabrazija je primenljiva i uspešna kod svih tipova kože: mladjih, starijih, svetle ili tamne puti. Mikrodermoabrazija se koristi za smanjivanje proširenih pora, regulaciju masnoće kože, korekciju sitnih bora, korekciju površnih ožiljaka i hiperpigmentacije.

Tretman mokrodermoabrazije lica nije preporučljiv za osobe sa osetljivom kožom i izraženim kapilarima. Nakon tretmana mikrodermoabrazje sledi ultrazvučno unošenje ampule u zavisnosti od tipa kože. Mikrodermoabraziju nije preporučljivo primenjivati kada pacijent boluje od rozacee, telangiektazija ili proširenih kapilara, bakterijskih infekcija kože, herpesa, zaravnjenih bradavica ili kada koristi izitretinoin – roakutan.

Uzimanjem uzoraka kože i analizom nakon primene tretmana mikrodermoabrazije zaključak je da promene ne nastaju samo u najpovršnijem sloju kože već u svim nivoima i u svim strukturama tretirane kože. Promena u debljini kože najizražajnija je u površnom sloju epidermu. Takodje, pigmentne ćelije postaju ujednačene veličine i broja. U trećem sloju kože, dermu, krvni sudovi imaju izražajniji splet čime se omogućava bolja oksigenacija kože i broj koleagenih vlakana. Kolagena vlakna nakon tretmana postaju čvršća, gušća i orjentisana horizontalno.

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 23)
suzana Profesionalna usluga
Vesna Divan salon, profesionalna usluga. Nema razlike jeste li dosli sa vaucerom ili bez

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

FKS Star Dermacare

Skadarska 8, Beograd
069/338-88-33

Vaučer važi

do 26.4.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: četiri tretmana mikrodermaoabrazije lica dijamantskim glavama + gratis četiri masaža lica
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 069/33-88-833
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude