2490 din za ultrazvučnu kavitaciju sa limfnom drenažom u salonu AngeLine u Novom Sadu!

5000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • ultrazvučna kavitacija sa limfnom drenažom

Kavitacija je jedini nehirurški neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl. Kavitacija je prava metoda za Vas ako pripadate grupi zdravih žena i muškaraca, svih godina, prosečne telesne težine, koji ne mogu da se oslobode izvesnih u pornih naslaga, a uprkos dijetama ili vežbanju, a ne želete da se podvrgnete rizicima, troškovima i oporavku kod hirurške liposukcije. Idealni kandidati su osobe sa BMI (body mass index) od 19 do 30. 

Sa ovim tretmanom je moguće potpuno bezbolno, posle samo oko 60 min izgubiti nekoliko stotina grama masnih ćelija zauvek, a to se vidi po momentalnom smanjenju obima od oko 2-5 cm na mestima gde postoje naslage sala ili masni celulit. „Glava” aparata po koži klizi preko nanetog kontaktnog gela, uz blago zujanje koje asocira na delotvornost, a osećaj toplote i relaksacije su jedine prateće „pojave”.

Tretmani se rade jednom u sedam do deset dana, sa pratećom obaveznom limfnom drenažom (ručna ili LPG lipomasaža ili Triaktiv laserom). Broj tretmana se individualno određuje na konsultaciji.

Energija ultrazvučnog talasa se tokom tretmana koncentriše na tačno određenu dubinu u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih ćelija pri čemu površina kože, mišići, živci i tetive ostaju netaknute. Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon zahvata, te se stoga pacijent može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.Nakon razaranja masnih celija, masnoća u obliku triglicerida odlazi u intersticijsku (međućelijsku) tečnost, gde se pomoću enzimske aktivnosti deli na glicerol i više masne kiseline. Glicerol odlazi u krv, a više masne kiseline u jetru, gde se metabolizuju, kao i masnoća koju unosimo hranom. Važno je napomenuti da deo razgrađene masnoće “putuje” kroz organizam u vidu lipoproteina i mora da bude potrošen aerobnom fizičkom aktivnošću; u suprotnom, opet će se nagomilati na drugim delovima tela. Vreme trajanja tretmana je 50 min.

Rezultati su uglavnom vidljivi već nakon prvog, kada se gubi od 3 do 6 cm u obimu tretiranog dela tela. Preporučljivo je ponavljati tretman svakih mesec dana, kako bi se održao postignuti rezultat.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 7)
Natalija Zorica je bila vrlo ljubazna, i bilo se lako dogovoriti. Masaza je bila odlicna, vrlo opustajuca, ambijent prijatan sa odgovarajucom relaksacionom muzikom. Sve preporuke, ocena 10. Sledecu masazu u salonu AgeLine sam vec zakazala.
Biljana Odlična saradnja i sjajna masaža.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Salon Angeline NS

Kosovska 34, Novi Sad
065/99-333-49 065/881-7040

Vaučer važi

do 10.3.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:ultrazvučnu kavitaciju sa limfnom drenažom
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 065/99-333-48
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude