2500 din za savetodavni pregled fizioterapeuta + 10 fizikalnih terapija (laser + ultrazvuk) u Ambulanti za rehabilitaciju ALMEDIC na Novom Beogradu!

10000 DIN
Ponuda je istekla

2500 din za savetodavni pregled fizioterapeuta + 10 fizikalnih terapija (laser + ultrazvuk) u Ambulanti za rehabilitaciju ALMEDIC na Novom Beogradu!

Ambulanta za fizikalnu rehabilitaciju Almedic   osnovana je 2010 godine, kao specijalistička Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju, širokog spektra pružanja fizioterapeutskih usluga za decu, sportiste, odrasle i stare. Ambulanta je registrovana kod APR-a.Vlasnik Ambulante je Jovanka Markov  sa završenom visokom školom strukovnih studija , sa položenim državnim ispitom i licencom strukovne komore za samostalan rad. Dugogodišnje iskustvo, redovno stručno usavršavanje svake godine radi praćenja i osavremenjavanja novih dostugnuća u primeni metoda i tehnika u lečenju, garancija su da će pacijenti dobiti stručno, profesionalno i uspešno lečenje.  AMBULANTA RASPOLAŽE NOVOM OPREMOM , softverom najnovije generacije     kojim su programirani vreme i svi drugi potrebni parametri za najkvalitetnije lečenje i isključuju mogućnost subjektivne greške   ili skraćivanje procedura, te i na taj način pacijentu pružaju sigurnost,  u šta se mogu uveriti već pri prvoj poseti ambulante.Na ekranu su vidljivi svi parametri koji omogućuju fizioterapeutu i pacijentu da zajedno prate tok sprovođenja fizikalne terapije.Visokostručni kadar sa iskustvom i dugogodišnjom praksom, kombinovan sa mladim školovanim kadrom ,uz primenu   nove savremene opreme, garantuju pacijentima kvalitetno i uspešno lečenje. U komfornom ambijentu pacijenti će se prijatno osećati.

http://almedic.rs/

Ocena ponude

5/5 (ocene: 6)
Danijela Profesionalizam. Pristup klijentu u ovom slucaju pacijentu.
Milan Sve je ok i korektnp

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Ambulanta za fiziklanu rehabilitaciju Almedic

Jurija Gagarina 27, Beograd, Beograd
11/630-4141, 063/200-471

Vaučer važi

do 26.8.2018.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite ambulantu najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Kontakt telefon ambulante: 011/630-4141, 063/200-471
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Adresa: Jurija Gagarina 27g

Slične ponude