2600 din za noćenje za dve osobe sa doručkom na Cvetnom salašu na Paliću!

5200 DIN
Ponuda je istekla
Predivan ambijent
Komforne sobe
Središte života i okupljanja ljudi

U cenu je uključeno:

  • noćenje za dve osobe sa doručkom

Cvetni salaš je smeštajni objekat sa 15 komfornih soba, bazenom, salom za sastanke, saunom, mini teretanom, trpezarijom i recepcijom. On služi za više dnevni odmor naših gostiju. Stari vojvođanski salaš je opet postao središte života i okupljanja ljudi uz čašicu dobre domaće rakije, izvorne tamburaške muzike i tradicionalnih jela. Gurmani mogu da uživaju u dobroj krompirači, telećem perkeltu sa domaćim testom i sirom, pevčijem paprikašu sa knedlama, salašarskom pasulju, ovčijem paprikašu sa kupusom, svinjskim papcima, pečenoj patki ili pak možda pravoj ribljoj čorbi. Za sladokusce smo obezbedili fanke, domaće štrudle, gomboce, kompote.... To je samo deo bogate ponude "Majkinog Salaša". Uz sve to ne možemo zaboraviti ni kvalitetnu ponudu vina, domaće rakije od dunje, jabuke ili šljive. Tu je takođe i naš tamburaški orkestar "Neven" a na imanju se nalazi i šaranski ribnjak, bazen, sportski tereni, ergela konja. Sve to je okruženo našim voćnjacima i malim bagremovim šumarkom. Organizacija raznih svetkovina je doprinela da se gosti edukuju i podsete na život i običaje naroda koji žive u ovom regionu. Tako da danas imamo već dobro poznate i posećene tradicionalne aranžmane koje pomažu i turistička organizacija, opština, likovne kolonije, udruženja slamarki, kulturno umetnička društva i to sve u cilju očuvanja kulturno istorijskog nasleđa i samog unapređenja turističke ponude kod nas na Paliću.

http://www.majkinsalas.rs


Ocena ponude

5/5 (ocene: 4)
Dragana Sve pohvale
nada Divno je bilo, usluga odlična, ljuazno osoblje

Pitanja

Sandra
13.6.2019. 10:02
Kako se dobijaju vaučeri prvi put ovo koristim
Kupoman
Sandra, potrebno je da se registrujete na naš sajt, da uđete u ponudu koju želite, da izvršite rezervaciju i plaćanje, i nakon uplate vaučeri se šalju na Vašu email adresu i u deo "moje kupovine" na našem sajtu. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Smeštaj Cvetni Salaš

Atile Jozefa 79, Subotica,Palić, Beograd
024/753-276

Vaučer važi

do 30.6.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Noćenje za dve osobe sa doručkom!
  • Vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, pomerite zakazani termin najmanje dan ranije, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Kontakt telefon: 024/753-276, 753-672

Slične ponude