690 din za AMQAT kompjutersku kvantnu analizu kompletnog organizma na 36 parametara sa tumačenjem rezultata + gratis plan ishrane u novom Laser & Beauty centru na Bulevaru!

2000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • AMQAT kompjutersku kvantnu analizu kompletnog organizma na 36 parametara sa tumačenjem rezultata
  • gratis plan ishrane

AMQAT (Automatska Magnetno-Kvantna Analiza Tela) - Najsavremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koristeći magnetnu rezonancu i merenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tela. Dijagnostika je nastala u Sovjetskom Savezu za potrebe svemirskog programa i vazduhoplovstva, a primenjivana za kontrolu zdravlja astronauta, pilota, vrhunskih sportista-olimpijaca i ljudi specijalnih zanimanja. Pokazavši izvanredne rezultate AMQAT dijagnostika počela se šire primenjivati i danas je dostupna svim ljudima koji vode računa o svom zdravlju. Nalazi prikazuju kompletnu sliku funkcionalnog stanja celog organizma. Ova metoda otkriva i analizira informacije o psihofizičkom stanju organizma koje mogu da ukažu na neka oboljenja mnogo pre nego što se manifestuju na fizičkom nivou. Bez vađenja krvi, zračenja i neprijatnih ispitivanja dobija se kompletna analiza stanja organizma. U skladu sa rezultatima analize dobijaju se preporuke o načinu ishrane, fizičke aktivnosti i suplemenata koji će nadomestiti deficite u organizmu. Na kom principu radi? Ljudsko telo se sastoji od velikog broja ćelija koje kontinuirano rastu, razvijaju se, diferenciraju i umiru, ali se i neprestano regenerišu kroz sopstvenu deobu. U telu odrasle osobe 25 miliona ćelija podeli se u minuti, dok se regeneriše oko 100 miliona krvnih ćelija. Tokom procesa ćelijske deobe i rasta, atomska jezgra pod naponom stvaraju bazičnu osnovu naših ćelija a superbrzi elektroni izvan jezgra su u neprestanim promenama zbog čega dolazi do konstantnog emitovanja elektromagnetnih talasa. Ti talasi koje naše telo emituje su pokazatelj stanja našeg organizma i razlikuju se od stanja do stanja u komparaciji: zdravo, manje zdravo, bolesno, itd. Ukoliko smo u stanju da pročitamo ove elektromagnetne talasne signale, možemo "pročitati" i stanje našeg organizma. Te promene do kojih dolazi zbog bolesti i fizičkih promena u nutritivnoj oblasti su obično slabe i variraju od nano do mikrogausa. U principu, energija i frekvencija stižu u kompjuter koji ih potom procesuira upoređujući dobijene rezultate sa onima koje spadaju u normalne kvantne vrednosti. Veličina dobijenih vrednosti ukazuje na prirodu i vrstu promena ćelijskih vrednosti.

AMQAT analizira:

Kardiovaskularni i cerebrovaskularni sistem

Gastrointestinalnu funkciju

Funkciju jetre

Funkciju debelog creva

Funkciju žuči

Funkciju gušterače

Funkciju bubrega

Funkciju pluća

Mozak i živce

Bolesti kostiju

Mineralnu gustoću kostiju

Reumatoidne bolesti kostiju

Indeks rasta kostiju

Šećer u krvi

Mikroelemente

Vitamine

Aminokiseline

Koenzime

Endokrini sistem

Imunološki sistem

Ljudski toksin

Teške metale

Osnovne fizičke kvalitete

Alergije

Gojaznost

Kožu

Oči

Kolagen

Meridijane

Puls srca i mozga

Masnoću u krvi

Prostatu

Muške polne funkcije

Spermu i seme

Ginekologiju

Grudi

Menstrualni ciklus

Sveobuhvatan izveštaj

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 29)
Dragana Tretman, usluga, odnos...
DANICA PROŠIĆ Uredan salon, kozmetičarka prijatna i posvećena poslu. Usluga izvršena na profesionalan i korektan način. Odnos kvaliteta usluge i uplate je više nego dobar.

Pitanja

Jelena
19.6.2019. 11:40
Da li su rezultati na srpskom ili kom jeziku?
Kupoman
Jelena, potrebno je da kontaktirate Laser & Beauty centar kako biste se detaljnije informisali. :)

Gde iskoristiti vaučer?

SL Laser Centar Health&Beauty

Bul. Kralja Aleksandra 520a, Beograd
064/83-46-815

Vaučer važi

do 17.7.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: AMQAT kompjutersku kvantnu analizu kompletnog organizma na 36 parametara sa tumačenjem rezultata + gratis plan ishrane
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 064/83-46-815
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude