1200 din za izradu kompozitne fasete + gratis stomatološki pregled u SO Confi Denta na Vračaru!

3500 DIN
Ponuda je istekla
Pouzdana usluga
Brzo zakazivanje
Najsavremenije tehnologije

U cenu je uključeno:

  • izrada kompozitne fasete
  • gratis stomatološki pregled

Fasete ili ljuskice kako još pacijenti vole da ih zovu, su tanke estetske nadoknade koje se postavljaju samo na prednje zube. Mogu biti keramičke i kompozitne i koriste se za promenu oblika i veličine zuba, za smanjivanje razmaka između zuba (dijastema),kao i  za maskiranje ispucale gleđi ili prebojenih zuba. Indikovane su samo kod potpuno zdravih zuba ili zuba sa minimalnim plombama, tamo gde se nalaze velike plombe ili je zub promenio boju zato što je iz njega izvađen živac neophodno je uraditi krunu. Keramičke fasete se izrađuju u laboratoriji što poskupljuje njihovu konačnu cenu ali su to nadoknade koje ispunjavaju najviše estetske standarde i tokom vremena ne menjaju svoju boju. Kompozitne fasete se mogu izraditi u ustima pacijenta, dakle može se zaobići izrada u tehnici, što opet smanjuje njihovu cenu ali su to nadoknade koje vremenom mogu promeniti svoju boju. Za koju god vrstu faseta se pacijent odluči priprema zuba tj. preparacija za fasetu je slična. Prednja površina zuba se preparira 0.5-0.8mm, preparacija se uglavnom završava u gleđi. Na taj način se maksimalno čuva zubno tkivo što je i glavna prednost u odnosu na krunu.

Zdrav i lep osmeh je postao imperativ u današnje vreme i mi razumemo koliko izgled vaših zuba može uticati na osećaj vašeg samopouzdanja. Ukoliko imate i najmanju sumnju u vaš osmeh i zdravlje zuba mi vam možemo pomoći. Svakom pacijentu pristupamo individualno vodeći se njegovim željama, potrebama ali i mogućnostima. Sigurni smo da zajedno možemo pronaći najbolje rešenje za vas.

U prijatnom ambijentu nudimo širok spektar usluga: od rutinske kontrole, preko uklanjanja naslaga, do saniranja manje ili više zahtevnih stanja na zubima. Ne dozvolite da zubobolja upravlja Vašim vremenom i raspoloženjem. Zakažite pregled ili nas posetite i uverite se da odlazak kod zubara može da popravi Vaše raspoloženje na obostrano zadovoljstvo.

https://confidenta.rs/

Ocena ponude

5/5 (ocene: 104)
Marina DIVNO, ODUSEVLJENA SAM POTPUNO, MALO JE RECI PREZADOVOLJNA, SVE MOGUCE PREPORUKE, STO SE MENE TICE NASTAVLJAM DA IDEM I DALJE
Vesna Sve je prošlo odlično.

Pitanja

izabela
4.10.2019. 06:36
Koliko je keramikcka faseta?hvala unapred I na kojim zubima moze da see radi moze like do petice donja vilica sa obe strane?hvala unapred.
Kupoman
Izabela, najbolje bi bilo da se uradi pregled kako bi se utvrdilo da li je moguće  u odnosu na Vaš zagrižaj. Cena im je kao i za bezmetalne krune, 200 € po zubu. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Stomatološka ordinacija Confi Denta

Dubljanska 31, Beograd
064/23-83-144; 011/344-12-46

Vaučer važi

do 12.10.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: izradu kompozitne fasete + gratis stomatološki pregled
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Plomba je jednopovršinska!
  • Kontakt telefoni: 064/23-83-144, 011/344-12-46
  • Ako ste sprečeni da dođete, pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude