8000 din za 12 personalnih treninga u fitnes klubu Borac!

12000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • 12 personalnih treninga

Redovna fizička aktivnost je jedna od najvažnijih i najjednostavnijih stvari koje možete raditi za svoje zdravlje, a samim tim i za bolji kvalitet života. Personalni trening je vrhunac vežbanja kako u profesionalnom sportu tako i u rekreaciji. Personalnim treningom vežbač dobija apsolutnu paznju i nadzor trenera. Personalni trener je osoba koja izrađuje vaš plan vežbanja, osoba koja kroz treninge prolazi sa vama, osoba koja prati vaš napredak. Personalni trener je tu za sva  koja se tiču pravilnog vežbanja i ishrane. Vama će biti mnogo lakše da sa Vama radi osoba koja izrađuje usmeren program koji je namenjen samo za Vas.

Trener sprovodi program treninga koji odgovara vežbačevim potrebama, željama i mogućnostima kako bi se postigao zajednički cilj. Uz pomoć polar smart aplikacije se prate svi bitni parametri vežbača, kako bi se postigao najbolji mogući rezultat. Personalnim treningom dobijaš: ličnog trenera zaduženog za vođenje programa, oslonac i motivaciju, program vežbanja, vežbanje osmišljeno za tvoje potrebe.

https://www.facebook.com/karateklubborac

https://www.facebook.com/taeborac/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Karate- fitnes klub

Vrežinski bulevar 164, Niš
061/114-35-79

Vaučer važi

do 26.10.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: 12 personalnih treninga
  • Termini se zakazuju sa trenerom!
  • Sve infomacije je moguće dobiti na facebook stranici kluba https://www.facebook.com/karateklubborac ;  na broj telefona 061/114-35-79 i na adresi Vrežinski bulevar 164, Niš.
  • Poneti vaučer prilikom dolaska na trening.
  • Propušten trening je nemoguće nadoknaditi.
  • Jedna osoba može iskoristiti jedan vaučer!

Slične ponude