2490 din za 10 anticelulit masaža + 10 body star tretmana + 10 krio pakovanja u studiju za negu lica i tela Hedona!

10000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • 10 anticelulit masaža
  • 10 body star tretmana
  • 10 krio pakovanja

Ručna anticelulit masaža ima za cilj da stimuliše krvnu i limfnu cirkulaciju, omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksikaciju izbaci iz vašeg organizma. Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i curkulaciju, hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema!

Pola sata Body star tretmana je kao da ste uradili najmanje 100 čučnjeva. Takođe se preznojite kao da ste odradili trening u teretani sa opterećenjima. Preporučuje se najmanje deset tretmana, sa razmacima od jednog ili najviše dva dana između njih. Elektrostimulacija je savremeni tretman kojim se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit i vrši oblikovanje tela tako što se dejstvom specifičnih struja mišići podstiču na rad, čime se povećava potrošnja masnoća i ugljenih hidrata, pojačava cirkulacija i detoksikacija, oblikuju mišići i poboljšava tonus tela. To je elektroterapijski  tretman visokosofisticiranim aparatom niskofrekfentnih struja, kojim se uspešno deluje na razgradnju masnog tkiva i celulita i sagoreva energija oslobođena iz masnoća, pojačava protok telesnih tečnosti i poboljšava razmena materija. Istovremeno se jača mišićna struktura, daje im se čvrstoća i podiže tonus, a figuri se vraća vitkost! Poboljšana ukupna cirkulacija i periferna mikrocirkulacija dovodi do obnavljanja ne samo dubinskih već i površinskih slojeva tkiva, a koža se revitalizuje, zateže i podmlađuje!

Studio za negu lica i tela "Hedona" ispunjava sve Vaše želje i istovremeno postaje nezaobilazni deo Vaše svakodnevnice. Uz izuzetno stručan i ljubazan tim koji radi u salonu dobićete odgovor na sve Vaše nedoumice. Hedona predstavlja mesto gde sklad započinjete uživanjem u bogatoj ponudi usluga koju nude - od tretmana vrhunskim svetskim aparatima i preparatima za lice i telo, egzotičnim masažama do anticelulit masaže i limfne drenaže kao i kompletnim programom za oblikovanje tela. Ovde ćete pronaći sklad, mir i zadovoljstvo i izaći zadovoljni iz  salona. Dobrodošli!

http://www.hedona.rs


Ocena ponude

3,7/5 (ocene: 33)
Ivana Ljubaznost i profesionalnost
Milena Usluga je odlicna.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Studio za negu lica i tela Hedona 45

Jurija Gagarina 231, Beograd
064 4782-833

Vaučer važi

do 30.12.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: 10 anticelulit masaža + 10 body star tretmana + 10 krio pakovanja
  • Salon je isključivo ženski!
  • Obavezna je najava i zakazivanje termina unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme studija: od ponedeljka do petka od 12:00 do 20:00h, subotom od 09:00 do 16:00h.
  • Zakazivanje termina radnim danom od 13:00 do 16:00h.
  • Kontakt telefon studija: 011/61-66-557; 011/71-86-928; 065/21-665-58; 064/478-28-33
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite studio i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude