490 din za lasersku epilaciju malih regija po izboru (nausnice, brada, podbradak, linija stomaka) nemačkim diodnim-medicinskim fokusiranim laserom sa 3 talasne dužine u D&D Beauty studiju - Vračar!

1000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • laserska epilacija malih regija po izboru (nausnice, brada, podbradak, linija stomaka) nemačkim diodnim-medicinskim fokusiranim laserom sa 3 talasne dužine

Rešite se dlačica za sva vremena jer kako nova poslovica kaže” Gde laser prođe… tu dlake ne rastu”!

Neželjene dlačice predstavljaju veliki problem i ženama i muškarcima. Kod žena, najčešće problematične regije su na prvom mestu lice, a zatim prepone, potkolenice i pazuh. Epilacija laserom u ovim regijama je vrlo poželjna jer su to mesta gde dlačice najčešće urastaju i dovode do upale folikula dlake - folikulitis, sa stvaranjem bubuljica i čireva po koži. Efikasan način da se izleči folikulitis i urastanje dlačica je upravo epilacija!

Laserska epilacija je metoda trajnog uklanjanja dlačica pomodu intenzivne pulsne svetlosti. Svetlost emituje laserska sonda koja se blagim pritiskom oslanja na tretiranu regiju. Taman pigment apsorbuje svetlost i pretvara je u toplotu. Terapijsko delovanje se zasniva na termolizi (toplotnom uništavanju) folikula dlake. Tamne dlačice sadrže mnogo pigmenta i takva dlačica se jako zagreje. Nastala toplota se prenosi na zidove i dno korena dlačice koji se time sagori i prestane da funkcioše. Metoda je efikasna i za urasle dlačice.

Pojačano maljave osobe mogu doživljavati razuman emotivni stres i osećaj odbačenosti, a naročito danas u vreme postojanja kulta nege tela. Zato popularnost i primena epilacionog laserskog metoda vratolomno raste širom sveta. Laserska epilacija ispunjava sve Vaše želje i pruža jedinstven senzualan osećaj .
Dlake rastu u ciklusima. Prva faza (tzv. anagena) je faza aktivnog rasta dlake, u drugoj (katagenoj) dolazi do zaustavljanja rasta dlake, a u trećoj (telogenoj) do odbacivanja tj. ispadanja dlake.
 
Primena lasera ima efekta samo u vreme aktivnog rasta dlake tj. u prvoj fazi, pa to i uslovljava pauze među tretmanima. Ove pauze su neophodne u cilju postizanja što boljih rezultata.
 
Zbirni broj tretmana zavisi od tipa kože, boje i grubosti dlake, kao i njihove gustine na tretiranoj regiji. Uglavnom je potrebno 4 - 7 serijskih tretmana sa pomenutim pauzama (od barem 4 - 8 nedelja).
 

Pitanja

Branka
10.11.2019. 09:31
Da li ima efekta i kod sedih dlacica? Hvala
Kupoman
Branka, mogu samo tamne dlačice. :)

Gde iskoristiti vaučer?

KS D&D Beauty centar

Cerska 64, Beograd
060/58-66-505

Vaučer važi

do 21.12.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: lasersku epilaciju malih regija po izboru (nausnice, brada, podbradak, linija stomaka) nemačkim diodnim-medicinskim fokusiranim laserom sa 3 talasne dužine
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 060/58-66-505
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude