280 din za vaučer za 50% popusta za noćenje za dvoje sa doručkom za 28, 20 evra (minimum dva noćenja za 56, 40 evra) u Hotelu River Bijeljina (Bosna i Hercegovina - Republika Srpska)!

Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • noćenje za dvoje sa doručkom za 28,20 evra  ( minimum dva noćenja za 56,40 evra) u Hotelu River, boravišna taksa i osiguranje
  • za decu do 6 godina boravak je besplatan u okviru iste sobe i bez vlastitog ležaja

Hotel River je novo-izgrađeni hotel na odlicnoj lokaciji u neposrednoj blizini Etno sela Stanišići i graničnog prelaza Pavlovića most. Potrebno je manje od 15 minuta vožnje da dođete u hotel iz centra Bijeljine. Od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla Beograd hotel je udaljen 110km, od Aerodroma Tuzla 75km, od Aerodroma Sarajevo 190km. U blizini je autoputa Beograd-Zagreb i većih gradova u Srbiji, Beograda i Novog Sada (oko 120km).

Sa modernim, savremenim dizajnom, elegantnom i opremom vrhunskog kvaliteta sve sobe hotela River su napravljene da zadovolje sve potrebe iskusnog putnika, te da im obezbjede besprekoran komfor. Hotel gostima nudi 39 prostranih i toplih soba i apartmana kapaciteta 97 gostiju, opremljenih svim sadržajima neophodnim za potpuni odmor i opuštanje, uključujući kablovsku televiziju, mini bar, fen, internet konekciju, centralni sef itd. Sve smještajne jedinice su klimatizovane. Gostima je na raspolaganju besplatan parking sa 65 mjesta, koja su pod stalnim nadzorom.

U sklopu hotela nalazi se restoran kapaciteta 100 mjesta sa ljetnom baštom, market otvoren 24h.

Kao značajne turističke atraktivnosti izdvajaju se: Etno Selo Stanišići, obala Drine, Banja Dvorovi, tržni centri: Fis, Emporium, Bingo, Tom, Mihajlović, Jysk, jezgro grada, hramovi pravoslavlja-Manastir Svete Petke, Manastir Svetog Vasilija Ostroškog, Manastir Tavna smješten u živopisnom kraju, gdje se susreću planina Majevica i  semberska ravnica.
www.river-ba.book.direct

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Doo Braća Lazić

Karađorđeva bb, Beograd

Vaučer važi

do 29.11.2018.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: noćenje za dvoje sa doručkom za 28,20 evra ( minimum dva noćenja za 56,40 evra) boravišna taksa i osiguranje!
  • Vaučer važi za dve osobe!
  • Za decu do 6 godina boravak je besplatan u okviru iste sobe i bez vlastitog ležaja!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Neopohodna je rezervacija smeštaja unapred!
  • Pre uplate proveriti raspoloživost kapaciteta u željenom terminu!
  • Nakon krajnjeg roka vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Kontakt telefon: 065005555

Slične ponude