450 din za vaučer za popust na letovanje u Grčkoj (10 noćenja + prevoz) za 45 evra - Leptokaria, Nei Pori, Platamon, Olympic beach! Polazak 21.05.2020.

Ponuda je istekla
Pouzdana agencija
Odlična organizacija
Sjajni vodiči

Olimpic Beach se nalazi u blizini Paralije i to je jedno od najnovijih letovališta. Mirne, zlatne plaže, lepa promenada, širok izbor restorana i taverni, sve je ovde jednostavno stvoreno za potpuni odmor u porodičnoj atmosferi. AQUA TRAVEL će Vam pružiti jeftino letovanje u Grčkoj – predivne apartmane u Olympic Beach-u možete rezervisati na našem sajtu.Ukoliko više preferirate manja mesta za odmor, gde vam je sve nekako nadohvat ruke i nema velike gužve Olympic Beach je jedan od dobrih izbora za Vas. Na 70 km od Soluna i 2,3 km od Paralijske vreve, leži mirno mestašce, široke, duge plaže zlatastog peska i mirnog toplog mora. Ovde preko dana sija sunce, a uveče se pale svetla i blista jasni mesec. Beach barovi, uz prijatnu muziku nude vam i prijatno osveženje uz ležaljke i suncobrane . Mestašce ima jednu glavnu ulicu paralelno sa plažom. U njoj ćete pronaći sve što vam je potrebno, radnjice raznovrsne robe, rekvizite za plažu, nešto garderobe, pekaru…Taverne , kafići i odlični riblji restorani nalaze se u ulici uz samu obalu, tako da u večernjim časovima uz degustaciju specijaliteta možete uživati u mirisu mora i šumu talasa. Ljubitelji dugih šetnji biće oduševljeni šetalištem uz obalu koje spaja Olympic Beach sa Paralijom. Ako ste željni pravog odmora, u punom smislu te reči onda je Olympic svakako naša preporuka. Olympic Beach je kao i Paralija odlično lociran ukoliko ste planirali da u okviru svog odmora obidjete i neke od znamenitosti ove regije i odete na neki od izleta, koji možete naći u ponudi naše agencije. Naša preporuka je svakako odlazak do Meteora famoznih pravoslavnih manastira, odlazak do Olimpa, obilazak Litohora živopisnog mestašca u podnožju Olimpa  kao i obilazak Soluna.

Leptokarija, jedno od omiljenih letovališta u Pijerijskoj oblasti, idealna je kako za porodični odmor, tako i za one željne zabave, I ove godine ističe se u našoj ponudi, najpre zbog prelepih vila, komfornog smeštaja i idealnih lokacija, ali i zbog veoma povoljnih cena. Pogledajte našu ponudu za leto 2019 i uverite se i sami.Leptokarija se nalazi na najlepšem delu obale u podnožju Olimpa, uz novi autoput za Atinu, 90 kilometara jugozapadno od Soluna. Letovalište pruža gostima svih generacija dobre uslove za prijatan godišnji odmor. Plaža je peščano-šljunkovita, široka i dobro uređena. Voda je kristalno čista i idealna za plivanje i relaksaciju. Apartmani na plaži i apartmani nedaleko od mora, šetalište kraj obale, nova trgovačka-pešačka zona i stoletni park stvaraju utisak rajskog letovališta sa puno taverni, barova, kafića, prodavnica i marketa.Samo mesto je prugom podeljeno na gordnji i donji deo.U donjem delu su plaža, restorani , beach barovi, u kojima uz piće dobijate ležaljke i suncobran, manje radnjice  i taverne, dok je u gornjem smeštena pijaca kao i  veći broj prodavnica medju kojima su i veći megamarketi poput Lidla i Masutisa  gde se možete snabdeti po veoma povoljnim cenama. Leto u Leptokariji izazvaće osmeh i na licu Vaših namlađih. Letovanje u Leptokariji podrazumeva obilje sadržaja za decu, zabavne parkove i igraonice, kao i mogućnost odlaska na veliki broj izleta do okolnih lokaliteta. U blizini atraktivnog letovališta se nalazi i pećina u kojoj se po mitologiji rodio Orfeus i antički grad koje je vekovima predstavljao centar obožavanja kulta muza. Leto u Leptokariji čeka na Vas i Vaše najmilije.

Platamon još jedan od dragulja Pierijske oblasti i ovog leta našao se u ponudi naše agencije. Smešteno između Leptokarije i Nei Porija, ovo turističko naselje je poznato po svojim plažama, brojnim tavernama i suvenirnicama. Odatle se pruža najbolji pogled na Olimp, ova veličanstvenu planina se može praktično videti iz bilo kog dela Platamona. Zaštitni znak ovog mesta je čuvena Platamonska trvrdjava koja datira iz XIII veka. Duž šetališta, prostire se gradska plaža, a malo izvan i velika plaža koja se nastavlja na mesto Nei Pori. Platamon predstavlja porodično letovalište u podnožju Olimpa na oko 90 km od Soluna, u Pierijskoj oblasti ispod Paralije i Leptokarije i na 1,5 km pre  Nei Porija. Platamon je poput pravog malenog grada. Poseduje svoju luku, trg, glavnu ulicu, šetalište uz more, a posetiocima je posebno atraktivan zamak  koji dominira čitavim mestom. To je Vizantijski zamak iz 13. veka, strateški pozicioniran na putu iz Tesalije ka Makedoniji na ulazu u klisuru Tempi. U blizini se nalazi tradiiconalno grčko selo Stari Pantelejmon (Palios Panteleimonas) koje obavezno treba posetiti.Sam Platamon ima dosta zelenila pa mnogi smatraju da  je i ime dobio  po drvetu platana, koga ovde  ima u izobilju dok  po drugom predanju  njegov naziv potiče od  reči Platamona (široka stena koja izranja iz mora). Mesto je poznato i  po brojnim izvorima, sa kojih dolazi planinska voda sa Olimpa, koja je zdrava za piće.Ovo je vrlo mirno i autentično grčko mesto, sa malim brojem srpskih turista, a brojni turistički i ugostiteljskisi objekti, blagotvorna mediteranska klima i ljubazni meštani su njegove glavne karakteristike.Na glavnom šetalištu koje prolazi kroz mesto , nalaze se brojne prodavnice, kafići, restorani,taverne, butici kao i veći supermarket.Postoje dve glavne plaže u Platamonu, levo i desno od luke. Obe plaže su šljunkovite , uredjene, sa dosta beach barova u kojima uz piće dobijate ležaljke i suncobrane. Ipak najpopularnija je treća plaža koja počinje u istočnom kraju letovališta i pruža se ka Nei Poriju. Ova plaža je peščana i ima nešto više sadržaja za svoje posetioce.

Nei Pori - Ukoliko ste ljubitelj mirnijeg, porodičnog odmora Nei Pori je još jedan od bisera Pierijske oblasti, koji će zadovoljiti vaše prohteve. Pogledajte našu ponudu za leto 2020. U Nei Poriju raspolažemo odličnim studijima i apartmanima, lociranim nedaleko od plaže. Rezervište svoje mesto na vreme i Vaše savršeno letovanje biće Vaše po savršenim uslovima!Slikovito letovalište Nei Pori praktično leži u senci planine Olimp i idealno je za mirniji i opušteniji odmor. Na 115 km od letovališta je aerodrom Makedonija, malo bliže je grad Solun (100 km), a prestonica Pieria, Katerini, je udaljena samo 25 km.Ono što krasi Nei Pori je dugačka peščana plaža koja je jako široka, a toplo  i čisto more učiniće Vaše dane odmora besprekornim. U nastavku same plaže  nalaze se i tereni za odbojku na pesku tako da će ljubitelji ovog sporta svakako uživati. Plaža je zbog postepenog ulaska u more i peska veoma povoljna za najmladje posetioce što je i doprinelo tome da se porodice sa malom decom često odlučuju baš za ovu destinaciju. U Nei Poriju  se nalazi i veći broj radnjica i marketa koje garantuju dobru snabdevenost. Ukoliko se ipak opredelite da drugi spremaju za vas tu je veliki broj restorana i taverni sa odličnim menijem. Osim kupanja u toplom i bistrom moru ili sunčanja na beskrajnoj peščanoj plaži, možete poći na krstarenje ili ekskurziju u hram Zevsa, posetiti mesto gde je Ares vodio ratove ili proći stopama Afrodite. U svakom slučaju ukoliko je Nei Pori Vaša destinacija izbora za ovo leto, sigurni smo da će ispuniti sva Vaša iščekivanja.

Polazak 21.05.2020.

  • Olympic beach ( vila Pentisilia )- - - - - - - - -  - - CENA UZ VAUČER 45 eur
  • Platamon ( vila Ilios )- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CENA UZ VAUČER 45 eur
  • Leptokaria ( vila Alexandrio plus )- - - - - - - - - - - - - - - - CENA UZ VAUČER 45 eur
  • Nei Pori ( vile Tula , Jorgos )- - - - - - - - - - - - - - ­­-CENA UZ VAUČER 45 eur

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • 10 noćenja sa autobuskim prevozom po osobi
  • tehničko vođstvo i organizaciju puta

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • međunarodno osiguranje (može se kupiti u agenciji),
  • upotrebu klima uredjaja tamo gde je naznačeno da se ona doplaćuje na licu mesta u iznosu od 5 ili 6 € dnevno
  •  održavanje higijene studija u toku boravka kao I sredstva za higijenu
  • U gore navedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i nije poznato da li se plaća u agenciji ili na licu mesta vlasniku objekta.

PROGRAM PUTOVANJA:

DANI

ITINERER

USLUGA

1. DAN

Novi Sad – Beograd

(druga mesta) – Niš – Grčka

Okupljanje putnika na utvrđenom mestu minimum 30 minuta pre predviđenog vremena polaska. Putovanje prema Grčkoj uz pauze radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2.-11. DAN

Letovalište

Boravak u letovalištu na bazi 10 noćenja.

12. DAN

Letovalište – Srbija

Napuštanje objekta. Okupljenje putnika na utvrđenom mestu minimum 30 minuta pre predviđenog vremena polaska. Putovanje prema Srbiji uz pauze radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

13. DAN

Niš (druga mesta)  Beograd – Novi Sad

Dolazak u mesto polaska u jutarnjim satima, a zavisno od zadržavanja na granicama.

Napomena:

  • ukoliko ide jedna osoba – plaća dve cene.
  • nema popusta za decu.
  • nema umanjenja za sopstveni prevoz

 OMOGUĆEN POLAZAK  IZ VIŠE GRADOVA UZ DOPLATU :

  • za transfer iz Pančeva cena se uvećava za 5 eur
  • za transfer iz Novog Sada cena se uvećava za 10 eur
  • za transfer iz Subotice cena se uvećava za 20 eur
  • za transfer iz Zrenjanina cena se uvećava za 10 eur

Program putovanja Letovanje Grčka 2020 Cenovnik br. 1, od 01.11.2019. godine.Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije AQUA TRAVEL BGD.Licenca OTP broj 41/2019.

Slike smeštaja možete videti  na sledećim linkovima:

Vila Pentsilia:

https://www.aquatravel.rs/letovanje/grcka/pieria/olympic-beach/vila-pentisilia

Vila Ilios:

https://www.aquatravel.rs/letovanje/grcka/pieria/platamon/vila-ilios

Vila Alexandrio plus:

https://www.aquatravel.rs/letovanje/grcka/pieria/leptokarija/vila-alexandrio-plus

Vila Tula:

https://www.aquatravel.rs/letovanje/grcka/pieria/nei-pori/vila-tula

Vila Jorgos:

https://www.aquatravel.rs/letovanje/grcka/pieria/nei-pori/vila-jorgos

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 57)
Zorica SVE! Od usluge Kupona, zatim agencije AquaTravel, ugodnog autobuskog prevoza sa puno pauza i dobrom brigom vodiča o svakoj sitnici, preko odabira same destinacije koja je, za mene, bila pun pogodak, sa divnim čistim peščanim plažama, pod Platnima, mnogo zelenila, odličan smeštaj u vili Erika, sjajna gazdarica, odlično društvo u grupi nas koji smo odabrali ovaj aranžman, vrhunac su bili i lepi izleti i bezbedan povratak. Zaista divno majsko letovanje sa mnogo utisaka o predivnom gradiću, mirisnim cvetovima, prijatnim ljudima. Da pomenemo i službu u crkvu Sv.Petke, tri puta sam bila na Liturgiji i pričestila se za Spasovdan. Saživela sam se sa mestom na taj način, kao da sam bila kod mojih koji taj dan preslavljaju.
Bosiljka Uglavnom,kompletno zadovoljni sa uslugama...

Pitanja

Tatjana
25.1.2020. 15:58
Sta znaci u napomeni ako ide jedna osoba placa 2 cene? 2 cene vaucera ili 2× 45 € ?
Kupoman
Tatjana, ukoliko ide jedna osoba plaća duplu cenu, a dovoljno je da kupite jedan vaučer. :-)

Gde iskoristiti vaučer?

Aqua Bgd Travel

Beogradska 46. stan 2, Beograd
011/32-33-652; 011/ 30-37-652; 060 / 32-33-652
rezervacije@aquatravel.rs; office@aquatravel.rs

Napomene

  • Vaučer plaćate 450 din, u agenciji plaćate 45 evra!
  • Pre uplate vaučera obavezno je proveriti raspoloživost slobodnih mesta!
  • Vaučer važi za jednu osobu
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera
  • Polazak: 21.05.2020.
  • U trenutku objavljivanja cenovnika, boravišna taksa se plaća 0.5€ po smeštajnoj jedinici i naknadno će biti poznato da li se plaća u agenciji ili na licu mesta vlasniku objekta
  • Ukoliko ide jedna osoba – plaća duplu cenu
  • Nema popusta za decu.
  • Nema umanjenja za sopstveni prevoz

 OMOGUĆEN POLAZAK  IZ VIŠE GRADOVA UZ DOPLATU :

  • za transfer iz Pančeva cena se uvećava za 5 eur
  • za transfer iz Novog Sada cena se uvećava za 10 eur
  • za transfer iz Subotice cena se uvećava za 20 eur
  • za transfer iz Zrenjanina cena se uvećava za 10 eur
  • za transfer iz Niša cena se ne uvećava

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • 10 noćenja sa autobuskim prevozom po osobi
  • tehničko vođstvo i organizaciju puta

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • međunarodno osiguranje (može se kupiti u agenciji),
  • upotrebu klima uredjaja tamo gde je naznačeno da se ona doplaćuje na licu mesta u iznosu od 5 ili 6 € dnevno
  •  održavanje higijene studija u toku boravka kao I sredstva za higijenu
  • U gore navedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i nije poznato da li se plaća u agenciji ili na licu mesta vlasniku objekta.

Slične ponude