1500 din za paket od 5 ručnih anticelulit masaža u trajanju od po 30 min u salonu lepote u Novom Sadu!

3000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • paket od 5 ručnih anticelulit masaža u trajanju od po 30 min

Skin Lab beauty centar u Novom Sadu na Bulevaru Oslobođenja 155 nudi vam širok asortiman usluga. Usluge koje nudimo su kavitacija, RTL tretmani, laserska epilacija za muškarce i žene, laserski tretmani lica, lasersko uklanjanje tetovaža, nega lica tajlandskim preparatima, Thalgo tretmani lica i tela, anticelulit programi, vacuslim 48, masaže i drugo.

Celulit se može razviti bez obzira na godine, telesnu težinu, fizičku aktivnost. Masaža celulita je odličan način da se on razbije, a posebno je bitna kada imate baš jako izražen celulit koji formira velike grudve na vašem telu. Anticelulit masaža obuhvata stiskanje i približavanje masnih naslaga, kao i gnjećenje mišića u pogođenim područjima sa ciljem razdvajanja masti dalje od vezivnog tkiva. Često se kao uzrok celulita pominje višak kilograma. Gojaznost i celulit, naravno, idu ruku pod ruku, ali i mršave osobe mogu da ga imaju. Na pojavu celulita utiče i genetika. Za razliku od muškaraca, žene u predelu zadnjice i butina imaju najviše masnih naslaga ali i mnogo tanju kožu ispod koje celulit mnogo lakše dolazi do izražaja.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 5)
Tamara Prijatan ambijent. Devojka koja me je sačekala bila je veoma ljubazna i profesionalna. Moje preporuke za ovaj tretman u SkinLab-u.
Snežana Ljubaznost, srdačnost, posvećenost, ma sve mi se svidelo

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

SkinLab Beauty Centar

Bulevar Oslobođenja 155, Novi Sad
065/8554-399

Vaučer važi

do 27.1.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: paket od 5 ručnih anticelulit masaža u trajanju od po 30 min
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Obavezno je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Vaučer se može koristiti od 20.12
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude