1200 din za parafinsko pakovanje + masaža nogu i ruku (piling, masaža, maska, parafin i hidratantna krema za obe regije) u salonu Kruna Lepote u Novom Sadu!

2500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • parafinsko pakovanje 
  • masaža nogu i ruku (piling, masaža, maska, parafin i hidratantna krema za obe regije)

U zabludi ste ako mislite da se tretman parafinske nege primenjuje samo zimi zbog vlage i hladnoće. Naše su ruke izložene svakodnevno vodi i nečistoći pa je zato kontinuirana nega jako važna da bi zadržale onaj svilenkasti dodir i isti takav osećaj.

Parafinske rukavice su tretman u kozmetici kojim se na brz i uspešan način obnavlja i dubinski hrani koža ruku koje su stalno izložene hladnoći, vodi i drugim štetnim uticajima. Parafin u medicini pomaže u lečenju reumatičnih oboljenja, a u kozmetici se čist parafin obogaćen eteričnim uljima koristi za negu kože ruku. Pre nego se ruke upakuju u parafinske rukavice, koža ruku se pripremi masažom izuzetno hranljivom kremom kako bi se svi hranljivi elementi ubacili duboko u kožu. 
 
Parafinsko pakovanje ruku namenjeno je intenzivnoj nezi i hidriranju, stimulaciji i dubinskom čišćenju kože ruku, prija svima a posebno osobama sa suvom i umornom kožom kao i osobama koje su puno u kontaktu sa vodom ili raznim hemikalijama. 
 
Zbog ugodne topline, parafinsko pakovanje je veoma blagotvorno kod ublažavanja reumatskih tegoba i artritisa. Tretman započinje temeljnim pilingom nakon čega se nanosi hranjiva maska i ruke se potapaju u prijatno topli parafin koji stoji na rukama dvadesetak minuta.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 2)
Dragana Odlicno

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Stil-line021

Vase Pelagića 1, Novi Sad
060/621-38-39

Vaučer važi

do 26.1.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: parafinsko pakovanje + masažu nogu i ruku (piling, masaža, maska, parafin i hidratantna krema za obe regije + lakiranje)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje dva dana ranije!
  • Kontakt telefon: 060/621-38-39
  • Ukoliko morate otkazati zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije, u suprotnom vaučer će se smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude