550 din za tretman multipolarne kavitacije u laser centru Triniti u Nišu!

2000 DIN
Ponuda je istekla
Najsavremenija tehnologija
Ljubazno osoblje
Brzo zakazivanje

U cenu je uključeno:

  • tretman multipolarne kavitacije

Kavitacija je potpuno bezbedan i bezbolan tretman uklanjanja celulita i masnih naslaga. Žene širom sveta ga smatraju magičnim za mršavljenje i za zatezanje kože.

Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i curkulaciju, hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema!

Multipolarna kavitacija je jedinstvena metoda razbijanja masnog tkiva, najsavremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u Vašem obimu na struku, bokovima, butinama, zadnjici, nogama i rukama. Tehnologija multipolarne kavitacije je najnovija generacija kavitacije koja je bezbedna, bezbolna i neinvazivna, a rezultati su iznad svih očekivanja. Specijalna limfna drenaža u sinergiji sa multipolarnim talasima daje dugoročne rezultate!

Multipolarna kavitacija sigurno se fokusira na visoku toplotnu energiju ispod kože (za zatezanje kože) ili dublje na odgovarajući sloj masnog tkiva za tretman uklanjanja celulita. Duboko prodirući u kožu, oni ubrzavaju molekule i zagrevaju tkivo i tako deluju na vezivno tkivo, ćelije masti i smanjuju naslage celulita. Samo multipolarna tehnologija (6 aplikatora + 640 nm laser) drži tkivo na terapijskoj temperaturi od 56-62 Celzijusa, dok vrh ne zagreva kožu iznad 41- 42 stepena. To takođe osigurava gotovo trenutni vidljivi efekat i zatezanje tog područja. Usled dejstva multipolarne energije efekti vremenom, umesto da slabe, postaju sve vidljiviji.

Tretman se ne radi ako su prisutni maligni procesi u organizmu, bolesti vezivnog i mišićnog tkiva, srčani pejsmejker, metalni implanti, poremećaj koagulacije, hepatitis infekcije, dijabetes, trudnoća i dojenje.

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 114)
Danijela Najbolja epilacija u gradu.
Jadranka Usluga dobra, higijena na nivou, rezultat nije izostao....

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar Triniti

Strahinjića Bana bb, Niš
064/13-90-584

Vaučer važi

do 5.2.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: tretman multipolarne kavitacije
  • Vaučeri se donose prilikom dolaska na tretman!
  • Zakazivanje je obavezno (makar 2 dana ranije)!
  • Zakazivanje na broj: 064/13-90-584 (Milica)
  • Radno vreme: ponedeljak-petak 12-18h; subota 11-15h.
  • Jedan vaučer važi za jedan tretman!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti, nije moguće iskoristiti vaučer!

Slične ponude