390 din za popravku zuba ili zamenu plombe ili ultrazvučno uklanjanje kamenca sa poliranjem ili kiretaža paradontalnog džepa + gratis stomatološki pregled u SO Kruna Dent na Vračaru!

2200 DIN
Ponuda je istekla
Centar grada
Najsavremenija tehnologija
Pouzdani stomatolozi

U cenu je uključeno:

  • popravka zuba ili zamena plombe

ili

  • ultrazvučno uklanjanje kamenca sa poliranjem

ili

  • kiretaža paradontalnog džepa 

Stomatološka ordinacija Kruna Dent nalazi se u mirnom delu Vračara, u neposrednoj blizini Doma Zdravlja i Beogradskog Dramskog Pozorišta. U prijatnom ambijentu stomatološke ordinacije Kruna Dent, pacijenti sa osmehom dolaze i odlaze. Materijali, lekovi i aparati koje koriste su vrhunskog kvaliteta pa nema potrebe da brinete da li će vam plomba trajati samo jedno leto. Sve intervencije su potpuno bezbolne, tako da pored toga što se trude da očuvaju lepotu vašeg osmeha i što je najvažnije zdravlja vaših usta i zuba, čine i da vam svaka poseta ostane u prijatnom sećanju. Saradnici stomatološke ordinacije Kruna Dent su stručnjaci svih oblasti stomatologije, tako da na jednom mestu možete imati kompletnu uslugu.

Zubni kamenac predstavljaju čvrste naslage nataložene na zubima. Njega u osnovi čini zubni plak (naslage na zubima). Ovaj zubni plak nakuplja se tokom dana i u mekom je stanju. Kamenac se sastoji od neorganskih materija 70-90% (kalcijum, fosfor i magnezijum) i organskih materija 10-30% (lipidi, mukopolisaharidi, ostaci hrane). On je čvrsto vezan za zub i nije ga moguće ukloniti samo pranjem zuba. Skidanje kamenca sa zuba ne spada u invazivne stomatološke intervencije. Ne bi trebalo da bude bolna intervencija. Ultrazvučna metoda je najefikasnija i najviše primenjivana metoda. Ultrazvučno skidanje kamenca podrazumeva uklanjanje kamenca kombinacijom vode, koja je pod pritiskom, i oscilacija koje izazivaju vibracije radnog dela instrumenta. Kiretaža zuba možda zvuči grubo i nepopularno ali je zapravo zaista sjajan parodontološki postupak kojim se sve naslage, godinama taložene ispod desni na zubu, potpuno uklanjaju.

  

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 94)
Marija Doktorka je veoma ljubazna. Ordinacija je cista i prijatna. Sve preporuke!
Milena Profesionalnosti i ljubaznost

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Stomatološka ordinacija Kruna Dent, Tamara Filipović PR

Vukice Mitrović 62, Beograd, Beograd
060/55-77-886

Vaučer važi

do 31.1.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: popravku zuba ili zamenu plombe  ili ultrazvučno uklanjanje kamenca sa poliranjem ili kiretaža paradontalnog džepa + gratis stomatološki pregled
  • Plomba je jednopovršinska!
  • Za veću plombu za dve površine potrebno je kupiti dva vaučera, za tri površine je potrebno tri vaučera!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 060/55-77-886; 011/244-7102
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude