990 din za vaučer za popust na letovanje u Španiji (7 noćenja + autobuski prevoz) već od 258 evra!

42250 DIN
Ponuda je istekla

Prve asocijacije na ovu zemlju su autentično špansko vino, zavodljivi flamenko, jedinstvene koride, divna egzotična ostrva  i nesvakidašnja arhitektura.  Ova zemlja Pirinejskog poluostrva, okružena je Portugalom i Andorom,  Atlantikom i Sredozemnim morem, prestavlja divnu mešavinu kultura, raznolikosti i nacija. Dok Andaluzijski deo privla?i svojom jedinstvenom arhitekturom, mirisima i bojama, definitivno najprivlačnija regija turistima je Costa Brava. Samo ime označava divlju obalu, ali obalu koja će Vas kupiti na prvi pogled. Najpoznatije letovalište je Ljoret de Mar, koje iako važi za ‘’meku’’ mladih turista, zbog mnogobrojnih klubova i barova, podjednako privlači i porodične ljude i ljude željne hedonističkog odmora. Osim Lloreta, sa našom agencijom, imaćete priliku da uživate i u simpatičnom ribarskom gradiću Tossa de Mar, čija je tvrđava nadaleko poznata u ovoj regiji, isprobate najrazličitija španska vina u jednoj od vinarija, posetite grad i muzej Figueras, rodno mesto najpoznatijeg  nadrealističnog umetnika Salvadora Dalija, obiđete znamenitosi Barselone, šopingujete po niskim cenama u nekom od outleta, kao i da doživite jedinstveni spoj muzike, pevanja i plesa - flamenko!  Divne obale i priroda, gostoprimljivi domaćini i neodoljiva Gaudijeva Barselona, učiniće da se osećate posebno i da poželite da se vratite ponovo... Doživite na jedinstveni način obalu Kosta Brave , putujući sa Eta toursom i ovoga leta 2020.

Termin

13.06.

24.06

26.06.

07.07.

18.07.

28.07.

02.08.

13.08.

16.08.

27.08.

05.09.

16.09.

19.09.

30.09.

26.09.

07.10.

Usluga

6FB +1BB

6FB +1BB

6FB +1BB

6FB +1BB

6FB +1BB

6FB +1BB

6FB +1BB

6FB +1BB

HOTEL 3*

Redovna cena

358

398

458

488

458

338

308

278

First minute

258

308

368

378

368

268

248

238

HOTEL ALEGRIA FENALS MAR 3*

Redovna cena

378

418

478

498

478

358

328

298

First minute

288

338

388

398

388

288

278

258

Program putovanja:

1. DAN – BEOGRAD –  NICA

Sastanak putnika na BAS stanici u 19:30h. Polazak iz Beograda u 20h. Noćna vožnja  preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. DAN – NICA- MONAKO

U podnevnim  časovima dolazak u Nicu. Obilazak kraljice Azurne obale. Razgledanje grada sa vodičem: Trg Masena, Englesko šetaliste, hotel Negresco... Slobodno vreme (naša preporuka je da iskoristite  kupanje na predivnim plažama). Nastavak putovanja ka Kneževini Monako. Po dolasku ćemo obići grad kocke Monte Karlo sa čuvenim grand kazinom i prelepim hotelom Le Paris-delo čuvenog arhitekte Garniea.  Slobodno vreme do polaska ka Španiji.Noćna vožnja kroz Francusku .

3. DAN - LLORET DE MAR

Dolazak u Lloret de Mar u prepodnevnim časovima. Upoznavanje ovog šarmatnog gradića-poznatog letovališta koji se nalazi na Costa Bravi. Slobodno vreme za kafu do check in-a u hotel. Posle 14h smeštaj u hotelske sobe. Ručak.  Slobodno vreme za kupanje na prelepim plažama Ljoret de Mara koje sa razlogom poseduju plavu zastavicu... Večera.Noćenje.

4.DAN- LLORET DE MAR - PLAŽA SANTA CRISTINA

Doručak. Slobodno vreme zakupanje, sunčanje…Ručak. Fakultativni odlazak na kupanjena Santa Cristina plažu. Ova peščana plaža 450m duga je idealna za dobru zabavu, u njenom južnom delu  je stena koja je formirala mali zaliv i idealna je zaštita od jugozapadnog vetra. Plaža Santa Cristina je takođe vlasnica plave zastavice za kvalitet. U predvečernjim časovima povratak u Ljoret de Mar. Večera.Fakultativni odlazak na čuveni Flamenko šou i uživanje u temperamentnom i strastvenom plesu ansambla Hose Leona. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

5.DAN - LLORET DE MAR –BARSELONA PANORAMIKA

Doručak.Celodnevna fakultativna poseta Barselone I. Obilazak glavnog grada Katalonije: Olimpijska luka, crkva „Sagrada Familia“, Trg Katalonije, čuvena dela jos čuvenijeg Antonia Gaudija-kuće Batljo i Casa Mila, Avenija Diagonal, Trg Španije, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik, luka De la Paz, Barseloneta, šetaliste Las Ramblas... Slobodno vreme za uživanje u šoping zoni Las Ramblas i čuvenoj gotičkoj četvrti-Barrio Gotico. Mogućnost fakultativnog obilaska stadiona

Barcelone CAMP NOU (prema kapacitetu najveći stadion u Evropi) u okviru ture CAMP NOU EXPERIENCE. Ručak.(lunch paket za izletnike). Povratak u Lloret de Mar. Večera. Noćenje.                        

6. DAN  - LLORET DE MAR

Doručak. Slobodan dan za odmor, sunčanje i kupanje… Ručak/Večera.Noćenje

7. DAN- LLORET DE MAR-BARSELONA MAGICA

Doručak. Slobodno vreme ili celodnevna fakultativna poseta i obilazak Barselone magike. Po dolasku u Barselonu kupanje i sunčanje na prelepim plažama Barselone ili mogućnost šopinga u tržnom centru Dijagonal de Mar.(Lunch packet). Nakon kupanja fakultativna  poseta parka Guell.Slobodno vreme do večernjih sati i polaska na Trg Španije na spektakl svetlosti i zvuka, popularnih „Magičnih fontana“ zvaničnonajposećeniju atrakciju ovod grada. Povratak u Lloret de Mar u kasnim večernjim časovima.Večera (hladna večera nas čeka u hotelu).Noćenje

8. DAN - LLORET DE MAR-FIGUERAS

Doručak. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje...Ručak. Fakultativna poseta živopisnom gradiću Figerasu, rodnom gradu slavnog Salvadora Dalija, koji mu je u nasledje ostavio najveći nadrealistički objekat na svetu, čiji exponati provocirajući podsvest svakog posetioca, nikog ne ostavljaju ravnodušnim! Povratak u Lloret de Mar. Večera.Noćenje.

9. DAN - LLORET DE MAR-TOSSA DE MAR –VINARIJA(DEGUSTACIJA VINA)

Doručak. Mogućnost fakultativne posete  najlepšem letovalištu na Costa Bravi  TOSSA DE MAR-u. Srednjevekovni grad opasan zidinama koje datiraju iz 12.veka. Na glavnom ulazu u stari grad nalazi se sahat kula, a unutar zidina je splet uskih ulica sa skulpturom Ave Gardner. Slobodno vreme za šetnju, kupanje, kafu .. u povratku svraćanje  u bodegu na  degustaciju vina, čuvene španske sangrije i tipičnih suhomesnatih delikatesa po kojima je Španija poznata u svetu.Povratak u Ljoret de Mar.Slobodno vremedo večernjeg polaska za Montecatini Terme..Noćna vožnja.

10. DAN –MONTECATINI TERME

Dolazak u Montecatini Terme, poznatu italijansku  banju koja se nalazi u srcu Toskane. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. Glavna ulica je Corso Mateotti u kojoj se nalaze prodavnice, picerije, barovi i restorani i  ujedno naša preporuka da  baš ovde popijete makIjato i probate italijanske paste. Noćenje.
 

11.DAN –MONTECATINI TERME – CINQUE TERRE

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak na celodnevni fakultativni izlet do Cinque Terre- Nacionalnog parka u čijem su sastavu pet živopisnih sela koja su smeštena na strmoj obali levantske rivijere. Na uskom pojasu između stenovitih litica i kamenite obale nastala su mala naselja povezana kozjim stazama u kojima su malobrojni stanovnici uglavnom ribari, vinogradari i pastiri koji žive tradicionalnim životom, izolovani od modernog sveta. U središtu  zaliva je Monterosso al Mare sa kućama u obliku kula u spletu uskih ulica, Vernazza, izgradjena na uzvišenju oko Crkve Svete Margarite Antiohijske, Iz 13. veka u stilu Ligurijske gotike. Corniglia se nalazi na brdu okruženim vinogradima , najmanje je i jedino naselje koje se spušta do samog mora. Sa platoa u blizini crkve vide se ostala četiri naselja. Manarola je izgradjena delom uz more, a delom na brdu oko crkve  San Lorenzo iz 14. Veka. Riomaggiore, najveće medju ovim naseljima sa oko 1700 stanovnika leži duž potoka Madjore na stenovitim padinama i spušta se ka moru u formi amfiteatra.Slobodno vreme do povratka u Montecatini Terme i nastavka putovanja ka Srbiji.  Noćna vožnja

12. DAN – BEOGRAD

Dolazak u Beograd  uprepodnevnim časovima. Kraj putovanja.

Aranžman obuhvata:

  • prevoz komfornim turističkim autobusom (tv,dvd,ac),prema programu putovanja
  • smeštaj na bazi 6 punih pansiona u Lloret de Maru 3*  i  1 noćenje sa doruckom u Montecatini termama (ili okolini) u hotelima  3* ili 4* u 1/2 i  1/3 sobama.
  • usluga predstavnika agencije/vodiča,
  • obilaske gradova prema programu, (Montecatini,Nica)
  • troškove realizacije programa

Aranžman ne obuhvata:

  • stanični vaučer 50 rsd po osobi ( uplaćuje se u agenciji za polaske iz Beograda) 
  • individualne troškove putnika
  • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Montecatini (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela)-u hotelima sa 2* i 3*- 1 €/noćenju, 4* -2 €/noćenju
  • obaveznu turističku taksu za boravak u Lloret de Maru (plaća se na recepciji hotela-0.5 €/noćenju za hotele 3*, 1€/noćenju za hotele 4*)
  • međunarodno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000€). Preporuka agencije je da putnik poseduje ovu vrstu osiguranja
  • doplata za jednokrevetnu sobu 140€ za sve smene

Fakultativne izlete (minimum 30 prijavljenih)

  • Cinque Terre 35€/ deca do 12 god. 20€
  • “Barselona panoramica” - 25 € / deca  do 12 god. - 15€ (celodnevni izlet)
  • “Barselona magica”  - 25€/ deca  do 12 god. 15 € (celodnevni izlet)
  • Muzej Salvadora  Dalija  -25€/deca do 8 god. - 15€ (cena uključuje: ulaznicu,rezervaciju,autobuski prevoz)
  • Tossa de Mar i bodega (besplatna degustacija vina) - 10 €/ deca do 12.god. 5€
  • plaža Santa Cristina 5€

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 12)
Ilija Ljubaznost vodica, kao i odnos vodica sa putnicima. Udobnst prevoza i profesionalnost vozaca.
Snežana Sjajna organizacija, za vodica Igora sve pohvale, bus udoban, vozaci profesionalci. Hotel je korektan, taman koliko zvezdica i ima (tri). Mozda bi mogli da porade vise na higijeni sobe.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

ETA TOURS d.o.o.

Obilićev venac 18, TC City Passage, Beograd
011/3285-717; 011/3282-905

Napomene

  • Vaučer plaćate 990 din, u agenciji plaćate zavisno od odabranog termina i smeštaja.
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Pre uplate proveriti broj preostalih slobodnih mesta!
  • Kontakt tel: 011/3285-717; 011/3282-905
  • Neophodno je da se javite agenciji odmah po dobijanju vaučera!

Aranžman obuhvata:

  • prevoz komfornim turističkim autobusom (tv,dvd,ac),prema programu putovanja
  • smeštaj na bazi 6 punih pansiona u Lloret de Maru 3*  i  1 noćenje sa doruckom u Montecatini termama (ili okolini) u hotelima  3* ili 4* u 1/2 i  1/3 sobama.
  • usluga predstavnika agencije/vodiča,
  • obilaske gradova prema programu, (Montecatini,Nica)
  • troškove realizacije programa

Aranžman ne obuhvata:

  • stanični vaučer 50 rsd po osobi ( uplaćuje se u agenciji za polaske iz Beograda) 
  • individualne troškove putnika
  • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Montecatini (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela)-u hotelima sa 2* i 3*- 1 €/noćenju, 4* -2 €/noćenju
  • obaveznu turističku taksu za boravak u Lloret de Maru (plaća se na recepciji hotela-0.5 €/noćenju za hotele 3*, 1€/noćenju za hotele 4*)
  • međunarodno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000€). Preporuka agencije je da putnik poseduje ovu vrstu osiguranja
  • doplata za jednokrevetnu sobu 140€ za sve smene

Slične ponude