290 din za dva tretmana u slanoj sobi za odrasle ili tri tretmana za decu!

1200 DIN
Ponuda je istekla

Slana soba – Alternativa je halokompleks u kome možete da se opustite uz blogotvorna dejstva aerosoli , hromoterapiju-terapiju bojama i terapiju zvukom-relax muzikom. Naša slana soba je novoizgrađena, po najvišim standardima u modernom stilu, sa halogeneratorom najnovije generacije koji poseduje sertifikate Evropske Unije. Slana soba je studio za poboljšanje zdravlja koji Vam pruža mogućnost da povratite funkcionalnost organizma u prijatnoj atmosferi, oslobođenoj od svakodnevnih napetosti i zagađenosti koja nas okružuje.
Starosna granica za haloterapiju ne postoji a za decu je posebno preporučljiva. Deca vreme u slanoj sobi mogu provesti aktivno kroz igru i zabavu. Tokom tretmana deca mogu uživati u pesmicama, pričama i crtanim filmovima a tu su i razne igračke , kantice, lopatice.
Haloterapija ne zamenjuje medicinsku terapiju ali smanjuje upotrebu lekova i značajno ubrzava oporavak. Haloterapija u znatnoj meri smanjuje posledice stresa, smiruje i produbljuje disanje, podiže nivo koncentracije, blagotvorno utiče na proces podmlađivanja kože, ubrzava sagorevanje masnoća i izaziva osećaj svežine i zadovoljstva.
Tretmani za odrasle traju 40 minuta, a za decu 20-25 minuta i prilagođeni su njihovom uzrastu i zdravstvenim potrebama. Za pun efekat terapije potrebno je od 10-15 tretmana.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 1)

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Slana soba

Paunova 24, Beogard
064/2546711

Vaučer važi

do 13.11.2017.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite slanu sobu i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefoni ordinacije: 064/2546711
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude