290 din za lasersku epilaciju malih regija medicinskim diodnim laserom (nausnice, zulufi, brada, podbradak, linija stomaka) u Sl Laser health & Beauty na Bulevaru!

600 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • laserska epilacija malih regija (nausnice,zulufi, brada,podbradak,linija stomaka)

DIODNI LASER postepeno zagreva kožu sve dok se ne dostigne potrebna kumulativna energija u korenu dlake. Ne izlažući koren dlake ni jednom jedinom pulsu visoke energije, DIODNI LASER ne uzrokuje traumu kože sa višom koncentracijom melanina, što ovu metodu čini jednom od najpouzdanijih i najefikasnijih opcija laserskog uklanjanja dlaka za osobe sa tamnom puti. Štaviše, tretman DIODNIM LASEROM se može sprovoditi u bilo koje doba godine, pošto je izlaganje suncu manje štetno za kožu koja je tretirana DIODNOM LASERSKOM metodom.

Tehnologija DIODNIM LASEROM upotrebljava nisku gustinu protoka energije, visoku srednju snagu i super brze pulseve u kombinaciji sa tretmanom koji se vrši prema koordinatnoj mreži. DIODNI LASER se fokusira samo na melanin kao primarnu hromoforu (biološki aktivni molekuli dlake). DIODNI LASER se bazira na postepenom povećavanju temperature subdermalnog (podpovršinskog) sloja kože kontinuiranim pomeranjem LASERSKE glave preko tretiranog područja (In-Motion, ili u pokretu).

DIODNI LASER podiže i održava temperaturu do 45°C-50°C, držeći toplotu duži vremenski period čime inhibira okolne biološke markere (poput stem ćelija i enzima) za trajnu redukciju dlakavosti, istovremeno održavajući prijatnu temperaturu na površini kože.

Tokom tretmana DIODNIM LASEROM folikuli dlake se uništavaju, ne jednim pulsom visoke energije, već repetitivnom primenom pulseva niske gustine protoka - čime se eliminiše senzacija bola, a melanin ne izlaže istom tipu traume kao kod tradicionalnih IPL i lasera zauklanjanje dlačica. Višestruki pulsevi (do 10 pulseva u sekundi) podižu temperaturu dermisa na nivo potreban za sprečavanje rasta dlake.

*Tretmani se mogu raditi i na osunčanoj koži, jer nema kontraindikacija kod osunčane kože.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 29)
Dragana Tretman, usluga, odnos...
DANICA PROŠIĆ Uredan salon, kozmetičarka prijatna i posvećena poslu. Usluga izvršena na profesionalan i korektan način. Odnos kvaliteta usluge i uplate je više nego dobar.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

SL Laser Centar Health&Beauty

Bul. Kralja Aleksandra 520a, Beograd
064/83-46-815

Vaučer važi

do 28.5.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: lasersku epilaciju malih regija (nausnice,zulufi, brada,podbradak,linija stomaka)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 064/83-46-815
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude