290 din za LASERSKU EPILACIJU najnovijim IPL laserm SHR tehnologije regije po izboru (nausnice/brada/zulufi/linija stomaka) u ordinaciji BEAUTY LOUNGE CLINIC na Novom Beogradu! Tretman radi doktorka!

5000 DIN
Ponuda je istekla

290 din za LASERSKU EPILACIJU najnovijim IPL laserm SHR tehnologije  regije po izboru (nausnice/brada/zulufi/linija stomaka) u ordinaciji BEAUTY LOUNGE CLINIC na Novom Beogradu!! Tretman radi doktorka

Naša ordinacija se bavi nehirurškom estetskom medicinom. Nalazi se na prelepoj lokaciji, na samoj obali Dunava, uz Zemunski kej.Konsultacije su besplatne i sve preporuke i savete dobićete od dr Tamare Vasić Bundalo koja ima veliko višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti. Ona će vam preporučiti tretmane u skladu sa vašim željama, godinama i strukturi lica i tela, a sve u cilju da izgledate podmlađeno i potpuno prirodno. Želja nam je da, kao i do sada, gradimo kvalitetne i dugotrajne veze sa pacijentima, kao i da pratimo i unapređujemo sve postignute rezultate. Sve tretmane u našoj ordinaciji radi od dr Tamare Vasić Bundalo koja prati sve svetske trendove u oblasti antiaging-a i poseduje sertifikate za svaki tretman koji radi.

http://www.beautyloungeclinic.rs/

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 52)
natasa Ljubazno osoblje, lepo uređena ordijacija, prijatan tretman
Visnja Savremeni pristup i tretman, strucnost, kotektnost, uredjenost i opremljenost prostora savremenim aparatima- kremama itd i uredjajima, cistoca i higijena

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Ordinacija iz opšte medicine BLC

Bulevar Maršala Tolbuhina 2/55, Beograd, Beograd
065/ 210 83 68

Vaučer važi

do 5.6.2018.

Napomene

  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Kontakt telefon: 065/ 210 83 68

Slične ponude