290 din za LASERSKU EPILACIJU najnovijim IPL laserom SHR tehnologije regije po izboru (nausnice/brada/zulufi/linija stomaka) u ordinaciji BEAUTY LOUNGE CLINIC na Novom Beogradu!

5000 DIN
Ponuda je istekla

290 din za LASERSKU EPILACIJU najnovijim IPL laserom SHR tehnologije regije po izboru (nausnice/brada/zulufi/linija stomaka) u ordinaciji BEAUTY LOUNGE CLINIC na Novom Beogradu!

Naša ordinacija se bavi nehirurškom estetskom medicinom. Nalazi se na prelepoj lokaciji, na samoj obali Dunava, uz Zemunski kej.Konsultacije su besplatne i sve preporuke i savete dobićete od dr Tamare Vasić Bundalo koja ima veliko višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti. Ona će vam preporučiti tretmane u skladu sa vašim željama, godinama i strukturi lica i tela, a sve u cilju da izgledate podmlađeno i potpuno prirodno. Želja nam je da, kao i do sada, gradimo kvalitetne i dugotrajne veze sa pacijentima, kao i da pratimo i unapređujemo sve postignute rezultate. Sve tretmane u našoj ordinaciji radi od dr Tamare Vasić Bundalo koja prati sve svetske trendove u oblasti antiaging-a i poseduje sertifikate za svaki tretman koji radi.

http://www.beautyloungeclinic.rs/

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 52)
natasa Ljubazno osoblje, lepo uređena ordijacija, prijatan tretman
Visnja Savremeni pristup i tretman, strucnost, kotektnost, uredjenost i opremljenost prostora savremenim aparatima- kremama itd i uredjajima, cistoca i higijena

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Ordinacija iz opšte medicine BLC

Bulevar Maršala Tolbuhina 2/55, Beograd, Beograd
065/ 210 83 68

Vaučer važi

do 31.8.2018.

Napomene

  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Kontakt telefon: 065/210-83-68

Slične ponude