290 din za pizzu vrhunskog kvaliteta (32 cm) po izboru (Capricciosa, Quattrio Formaggi, Quattro Stagione) u KELVIN FRIENDLY BARU na Terazijama! Popust 55%!

650 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

Sjajna ponuda! 290 din za pizzu vrhunskog kvalteta (32 cm) po izboru (Capricciosa, Quattrio Formaggi, Quattro Stagione) u novootvorenom KELVIN FRIENDLY BARU na Terazijama!

Maštate o mestu sa stilom,mestu koje godi svim vašim čulima,mestu koje okuplja sve vaše prijatelje,mestu u kome shvatate da je mašta realnost.Da li je udobna i opuštena atmosfera ono što vam prija dok razgovarate sa prijateljima? Tražite mesto za neformalni poslovni sastanak? Želite da okusite znalački jednostavno i brzo pripremljenu pastu sa prepoznatljivim mediteranskim ukusom? Ili možda svežu salatu sa grilovanim mesom i laganim prelivima?Picu čiji sastojci pripremljeni po originalnoj italijanskoj recepturi stimulišu sva vaša čula ukusa? Slasnu kombinaciju najkvalitetnijeg mesa i priloga obogaćenih sočnim sosevima? Ili možda nadaleko čuvene belgijske vafle?Da li je čist zvuk omiljene muzike vaš lek za svakodnevnu napetost i stres? Da li želite neprimetnu uslugu koja ne remeti vašu privatnost? Možda želite sami da se posluzite?U prolazu ste, žurite - spakovaćemo vam za poneti.Ne želite da napuštate stan ili kancelariju ili su vas prijatelji iznenadili nenajavljenom posetom - porudžbinu ćemo vam dostaviti na poziv. Praktičan način naplate zasnovan na principu čip kartica, kao i brza usluga našeg osoblja učiniće da nijedan minut vremena koje provedete u Kelvinu ne bude protraćen, već kvalitetno utrošen.Koncept Kelvin Friendly Bara pružiće vam sve to.

https://www.facebook.com/pages/Kelvin-Cafe-Friendly-Bar-Restaurant/126532834207538


Pitanja

Nevena
21.10.2013. 13:52

Ukoliko bih danas uplatila novac za ponudu, kada bih mogla da dobijem vaucer?

Kupoman

Nevena, odaberite Post Fin kao način uplate i dobićete vaučer za 10 minuta od momenta uplate. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Kelvin Friendly Bar

Terazije 8, Beograd
011/306-55-11

Vaučer važi

do 21.11.2013.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za 1 osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Rezervacije nisu potrebne!
  • Radno vreme: radnim danima i nedeljom od 09:00 do 24:00, petkom i subotom od 09Č00-01:00
  • Ponuda se može koristiti u restoranu i "za poneti"
  • Broj telefona za informacije:  011/306-55-11

Slične ponude