290 din za trajnu epilaciju nausnica DIODNIM laserom u salonu El - Line u Zemunu!

600 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  •  trajna epilacija nausnica DIODNIM laserom

DIODNI LASER radi na principu postepenog zagrevanja dermisa do temperature koja efikasno oštećuje folikul dlake i sprečava ponovni rast, bez ikakvih štetnih posledica po okolno tkivo.DIODNI LASER kombinuje visoku srednju snagu, nisku gustinu protoka, i visoku frekventnost, postepeno povećavajući temperaturu folikula dlake nadodavanjem pulsacija lasera.

DIODNI LASER postepeno zagreva kožu sve dok se ne dostigne potrebna kumulativna energija u korenu dlake. Ne izlažući koren dlake ni jednom jedinom pulsu visoke energije, DIODNI LASER ne uzrokuje traumu kože sa višom koncentracijom melanina, što ovu metodu čini jednom od najpouzdanijih i najefikasnijih opcija laserskog uklanjanja dlaka za osobe sa tamnom puti. Štaviše, tretman DIODNIM LASEROM se može sprovoditi u bilo koje doba godine, pošto je izlaganje suncu manje štetno za kožu koja je tretirana DIODNOM LASERSKOM metodom.

Tokom tretmana DIODNIM LASEROM folikuli dlake se uništavaju, ne jednim pulsom visoke energije, već repetitivnom primenom pulseva niske gustine protoka - čime se eliminiše senzacija bola, a melanin ne izlaže istom tipu traume kao kod tradicionalnih IPL i lasera zauklanjanje dlačica. Višestruki pulsevi (do 10 pulseva u sekundi) podižu temperaturu dermisa na nivo potreban za sprečavanje rasta dlake.

DIODNA LASERSKA tehnologija obezbeđuje podizanje temperature dermisa iznad 42°C (radi efektivnog uklanjanja dlaka) ali ne iznad 50°C, što može da uzrokuje bol, opekotine i trajnu diskolorizaciju kože. Dakle, klijenti tokom tretmana DIODNIM LASEROM osećaju samo blagu i prijatnu toplinu.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 2)
Mirjana Veoma lep i čist salon .Ljubazno i veoma stručno osoblje.
Aleksandra Ljubaznost, profesionalnost, prijatan ambijent.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Kozmetički salon "El line"

Prvomajska 8c, Zemun, Beograd

Vaučer važi

do 18.3.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:  Trajnu epilaciju nausnica DIODNIM laserom!
  • Obavezno je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Kontakt telefon salona: 060 3366875
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude