2900 din za trajnu šminku obrva ili usana prirodnim bojama u LUX studiju GLAMOUR 13 u TC CITY PASSAGE na OBILIĆEVOM VENCU!

15000 DIN
Ponuda je istekla

2900 din za trajnu šminku obrva ili usana prirodnim bojama u LUX studiju GLAMOUR 13 u TC CITY PASSAGE na OBILIĆEVOM VENCU!

Živimo u veku u kom je bitna pojava, izgled. Više nismo primorani da prihvatamo i da živimo sa malim asimetrijama ili nedostatcima. Uz najnovije napretke u medicini i estetici sada smo u mogućnosti da postignemo izgled kakav smo oduvek želeli pri pogledu na same sebe u ogledalu.

Šta je mikropigmentacija?
Mikropigmentacija je jedna od estetskih metoda namenjena korigovanju, menjanju, ulepšavanju i balansiranju na polutrajni način određenih nedostataka ili nepravilnosti na licu (usne, obrve, kapci…) ili telu (areole, ožiljci…) uz implantiranje (unošenje) pigmenta u dermis. 

S obzirom da je ovo tretman u kom se koriste igle a pigmenti se unose u kožu, postoje zakoni koji regulišu sve što je vezano za pojam mikropigmentacije na svakom institutivnom nivou, od “Council of Europe” (Evropskog Saveta) preko “Ministerial Committee” (Komiteta Ministara) , (ResAP82003)2) pa sve do lokalnih vlasti.

Permanent make up na usnama

Senzualnost i atraktivnost

Usne su najsenzuelniji detalj na licu. Cilj mikropigmentacije je izražavanje njihove senzualnosti.
Mikropigmentacija pomaže u definisanju spoljne linije usana, povećanju ili blagom redukovanje veličine usana, korigovanju asimetrije ili postizanju izgleda popunjenijih usana. Sve u skladu sa prirodnim izgledom i blagim senkama, usne dobijaju mnogo atraktivniji izgled ukoliko se dizajn i tehnike primene profesionalno.

Permanent make up na obrvama


Perfekcija i Harmonija

Obrve su važan estetski element koji značajno doprinosi izrazu lica i ravnoteži.
Od suštinske je važnosti u svakom životnom dobu da se isprave sve asimetrije i nesavršenosti , kako bi" vizuelna struktura " kapaka došla do izražaja kroz stvaranje novog oblika obrva. Rezultati su jednostavno prikazuju " lifting efekat ".


Štedi vreme s obzirom da se ceo tretman sastoji iz dve sesije. Štedi novac jer rezultati traju od jedne do dve godine bez bilo kakvog rada u međuvremenu.


Trajna šminka se približila granicama medicinske kozmetike.  Prvoklasna obuka i proizvodi vrhunskog kvaliteta daju Goldeneye tretmanima potpunu bezbednost i čini ga superiornim među konkurencijom.

Etičnost, odgovornost i poštovanje svačije individualnosti su naša jasna osnova

Salon lepote Glamour 13 pruža sve vrste frizerskih usluga, pedikir i manikir, depilaciju i masažu. U prijatnom ambijentu dobićete maksimalan tretman i posvećenost profesionalnog i stručnog osoblja, gde se kosa, lice i telo neguje najkvalitetnijim kozmetičkim preparatima.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Salon lepote Glamour 13

Obilićev venac 18-20, lokal br.5.1, II sprat, Beograd
063/200728

Vaučer važi

do 9.11.2015.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka 12 - 20h, subotom, 10 - 18h
  • Kontakt telefon: 063/200728

Slične ponude