890 din za Rolfting masažu za oba pola u trajanju od 50 min (terapijska masaža vezivnog tkiva, ligamenata)-SL Desire u centru Beograda!

3200 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • rolfting masaža za oba pola u trajanju od 50 min(terapijska masaža vezivnog tkiva,ligamenata)

 Rolfing je spona izmedju masaže i kiropraktike jer tretira vezivno tkivo koje se nalazi izmedju mišica i kostiju,a koje se deformiše, uklješti ili ulegne pod pritiskom mišica i kosti. Namenjen je svim starosnim grupama. Posledice nepravilnog držanja tela, posledice nakon padova, degenerativne promene uzrokovane poslovima, aktivnostima, sportovima koje obavljamo-Rolfing uspešno rešava.Vezivno tkivo je kao mreža raširena kroz celo nase telo. Ono oblikuje, povezuje i okruzuje organe, vrsi potporu i zastitu tih organa. Vanćelijski matriks, važna komponenta vezivnog tkiva povezuje ćelije-održava im nutritivnu, metaboličku, termoregulacionu I regenerativnu ulogu.Rolfing regeneriše vezivno tkivo a nakon završenih 10 tretmana rezultati su izuzetni-telo je izbalansirano, regenerisano, pravilnog držanja, lišeno svakodnevnih hroničnih bolova sa kojima smo se prosto saživeli nemajuci rešenje da ih saniramo. Rolfing je saradnja izmedju terapeuta i klijenta-i po tome se razlikuje od drugih masaža. Klijent pomaže u celom procesu tako što uz masažno tretiranje pokrece ekstemitete i na taj nacin omogućava jos uspesniji rezultat.  Ova masaža je masaža sa najupecatljivijim i najdelotvornijim rezultatima, a manje invazivna od kiropraktike.Nakon zavsenog tretmana ljudi odlaze preporodjeni,lišeni svih hronicnih problema.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Agencija Desire

Vojvode Bogdana 30, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 30.3.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:Rolfting masažu za oba pola u trajanju od 50 min(terapijska masaža vezivnog tkiva,ligamenata)!
  • Obavezno je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Zakasivanje masaže i iskoristivost vaučera je moguće od 01.marta!
  • Kontakt telefon: 065 3691199
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude