1500 din za vaučer za popust na putovanje u Španiju za 279 evra u aprilu (3 polupansiona u Lioret De maru+ noćenje u Milanu + noćenje u Đenovi)!

Ponuda je istekla

BARSELONA- Kada Vam kažu da postoji grad za svačiji ukus i po svačijim merilima, da li biste poverovali? Mi ćemo Vam dati odgovor na to pitanje... definitivno da je  taj grad upravo Barselona. Grad na samoj obali mora i prijatne sredozemne klime, destinacija je koju možete obići u bilo koje doba godine. Pored zasigurno dobrog provoda i najukusnije sangrije, Barselona je živopisno mesto prepuno ekscentrične arhitekture i veličanstvenih znamenitosti. Prilikom posete Barseloni odzvanjaće ime originalnog Gaudija, čije ime je postalo sinonim za ovu predstavnicu Katalonije; stoga ne propustite posetu  Sagrada Familiji, velelepnoj bazilici  čija se gradnja i specifičnost arhitekture ne može uporediti ni sa jednom na svetu. Ićićemo zajedno čudesnim Gaudijevim koracima i otkriti njegova remek-dela kao što su Casa Batljo, Casa Mila i magični park Guelj, koji izgleda kao da je deo nekog crtanog filma, a ne stvarnosti. Energija kojom odiše Barselona najbolje se može osetiti šetnjom kroz živopisnu Ramblu, gde Vas na svakom koraku zabavljaju muzičari, pantomimičari i umetnici ... prava oaza za šetnju, kupovinu ili jednostavno posmatranje ljudi. Predah možete napraviti u obližnjoj Bokeriji, pijaci koja ima izuzetnu ponudu hrane i pića, te se možete osvežiti uz gutljaj svežeg soka od egzotičnog voća, probati salatu od hobotnice, empanada spanać ili uzeti pomalo od svega. Uveče katalonska kraljica priređuje svojim turistima jedan nezaboravan spektakl muzike, svetlosti i vode... Magične fontane će nam oduzeti dah.  I naravno uživajte u nezaboravnom pogledu sa brda Monžuik, koje se uzdiže iznad luke Barselone i osetite ovaj grad, njegovu jedinstvenu dušu i iz jedne druge perspektive.

MILANO -Grad čije je drugo ime stil. Milano je prva asocijacija na italijansku modu, šoping i ukuse paste koji su zaštitni znak ovog prefinjenog mesta. Milanska testenina jedna je od najpoznatijih ukusa italijanske kuhinje. Čini savršen spoj domaćeg povrća, gajenog na primorju sunčanih obala Mediterana i začina koje samo Italijani znaju da vaše nepce ne ostave ravnodušnim. Ukusi po kojima je ovaj stilizovani grad poznat su i čuveni kolač Panettone kao i rižoto ala Milaneze (Risotto alla Milanese). Pored mode i ukusa Italije, Milano je grad pun neispričanih istorijskih zanimljivosti. Vodimo vas do čuvene gotičke Milanske katedrale – Duomo di Milano koja se nalazi na istoimenom trgu. Šopingujte u galeriji Vittorio Emanuele i ne propustite posetu crkvi Santa Maria delle Grazie u kojoj se nalazi čuveno delo „Tajna večera“ umetnika Leonarda da Vinčija

CINQUE TERRE - Upoznajte skriveni dragulj države Italije! Cinque Terre je naziv nacionalnog parka koji obuhvata više manjih italijanskih sela koji su iz godine u godinu sve poznatija turistička destinacija ali i destinacija letnjeg odmora. Ova bajkovita sela izbijaju iz stena i strmo se spuštaju ka Mediteranu. Raznobojno cveće i raznolika vegetacija specifična je za ovaj deo države.  Cinque Terre je nadaleko poznato mesto turista širom sveta koji dolaze kako bi iskusili čari ovih slikovitih sela koji podsećaju na one iz bajke. Šarenolike kućice odjekuju svojim šarmom i gromoglasnim osmesima šaljivih Italijana koji ovo mesto koriste kao svoju svakodnevnu inspiraciju. Mesto koje ćete prepričavati godinama i u koje ćete se uvek iznova vraćati. Cinque Terre je italijansko skriveno blago, puno inspirativnih priča i pogleda koji prevazilaze horizonte!

PROGRAM  PUTOVANJA:

1.DAN. – BEOGRAD

Polazak iz Beograda sa glavne autobuske stanice ( BAS ) u 16.30h, skup putnika u 16.00 h.Noćna vožnja  preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. dan MILANO

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Obilazak najvećeg industrijskog grada Italije, grada fudbala i najvećeg modnog centra Evrope: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala... Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3.DAN – MILANO – EZE – NICA

Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i polazak za Eze – svetsku prestonicu parfema. Poseta jednoj od najstarijih fabrika parfema / parfimerija: upoznavanje sa tradicionalnim procesom proizvodnje parfema i kozmetičkih proizvoda, posetom muzeju parfema i mogućnost kupovine proizvoda po fabričkim cenama. Nastavak putovanja za Nicu, koju zovu kraljica Azurne obale. Nica je jedan od najatraktivnijih turističkih centara Evrope, najveći grad i administrativni centar južne Francuske. Čuvena je po azurno plavoj boji mora, dugim plažama, Engleskom šetalištu, raskošnim vrtovima, luksuznim hotelima. Nica ima dugu i zanimljivu istoriju, brojne muzeje, parkove, vidikovac, stari grad sa uskim isprepletenim ulicama, suvenirnice, restorane i šoping zone... Po dolasku panoramsko razgledanje Nice: zaliv anđela, Engleska promenada, hotel Negresko, trg Masena, vrtovi princa Alberta, spomenik Nike, trgovačka ulica Žan Medisan, stari grad, palata pravde, vidikovac. Slobodno vreme za individualne aktivnostido nastavka putovanja ka Španiji. Noćna vožnja kroz Francusku i Španiju.

4.DAN - LLORET DE MAR

Dolazak u Lloret de Mar u jutarnjim časovima. Upoznavanje ovog šarmatnog gradića-poznatog letovališta koji se nalazi na Kosta Bravi. Slobodno vreme za kafu do check in-a u hotel. Posle 14h smeštaj u hotelske sobe. Slobodno vreme za uživanje u Lloret de Maru. Večera. Noćenje.

5.DAN - LLORET DE MAR - BARSELONA PANORAMIKA- FLAMENCO SHOW (fakultativno)

Doručak. Celodnevna fakultativna poseta Barselone 1 (Barselona Panoramika) i obilazak glavnog grada Katalonije: Olimpijska luka, crkva „Sagrada Familia“, Trg Katalonije, čuvena dela jos čuvenijeg Antonia Gaudija-kuće Batljo i Casa Mila, Avenija Diagonal, Trg Španije, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik, luka De la Paz, Barseloneta, šetaliste Las Ramblas... Slobodno vreme za uživanje u šoping zoni Las Ramblas i čuvenoj gotičkoj četvrti-Barrio Gotico. Mogućnost fakultativnog obilaska stadiona Barcelone CAMP NOU (koji je sagradjen 1957 god., a prema kapacitetu je najveći stadion u Evropi) u okviru ture CAMP NOU EXPERIENCE. Povratak u Lloret de Mar. Večera. Slobdno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativnai odlazak na  čuveni  Flamenco show i uživanje u temperamentnom i strastvenom plesu Hose Leona . Noćenje.

6.DAN - LLORET DE MAR – FIGUERAS – BARSELONA 2 (fakultativno)

Doručak.Mogućnost fakultativnog izleta u Figueras i poseta muzeju Salvadora Dalija. Dolazak u  živopisni gradić Figueras, rodni grad slavnog umetnika Salvadora Dalija, koji mu je u nasleđe ostavio najveći nadrealistički objekat na svetu, čiji eksponati provocirajući podsvest svakog posetioca, nikog ne ostavljaju ravnodušnim! Fakultativna poseta muzeju čuvenog slikara. Slobodno vreme za šetnju i kafu u šarmantnom Figuerasu. Povratak u Ljoret de Mar. Popodnevni odmor.  Mogućnost  fakultativnog izleta Barselona 2 ( shopping i poseta  parka Guell) .Fakultativna poseta parka Guell, a nakon toga poseta shopping centru “Diagonal del mar” gde ćete imati prilike da vidite sve čuvene španske brendove poput Zare, Manga, Leftisa, Sfere ali i Primarka … nakon toga polazak u Lloret de Mar . Povratak na hladnu večeru. Noćenje.

7.DAN -  LLORET DE MAR – TOSSA DE MAR (fakultativno)

Dorucak.-Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete najlepšem letovalištu na Kosta Bravi TOSSA DE MAR-u. Srednjevekovni grad opasan zidinama koje datiraju iz 12.veka. Na glavnom ulazu u stari grad nalazi se sahat kula, a unutar zidina je splet uskih ulica sa skulpturom Ave Gardner. Slobodno vreme za šetnju, kaficu ili tapas u nekom od autentičnih španskih ili katalonskih restorana. Povratak u Ljoret de Mar. Slobodno vreme do polaska za Đenovu .

8.DAN – ĐENOVA

Dolazak u Đenovu   u jutarnjim časovima.Po dolasku, panoramsko razgledanje centra grada, koji je proglašen delom svetske kulturne baštine. Obilazak grada sa vodičem: Trg de Ferari na kome se nalaze opera i berza, Trg Mateoti sa palatom pravde, Duždeva palata, katedrala San Lorenco, via Garibaldi sa palatama đenovljanskih aristokratskih porodica, Trg pobede, stara luka, Kraljevska palata… Smeštaj  u hotel. Slobodno popodne  za odmor i  individualne aktivnosti.  Noćenje.

9.DAN – ĐENOVA  - LEVANTO - CINQUE TERRE (fakultativno)

Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Levanto odakle kreće voz koji povezuje svih pet mesta .Tehnička pauza 9h .Odlazak na celodnevni fakultativni izlet do Cinque Terre- Nacionalnog parka u čijem su sastavu pet živopisnih sela koja su smeštena na strmoj obali levantske rivijere. Kao jedno od najslikovitijih mediteranskih priobalnih područja od 1997. godine deo je svetske baštine pod zaštitom UNESCO- a. Na uskom pojasu između stenovitih litica i kamenite obale nastala su mala naselja povezana kozjim stazama u kojima su malobrojni stanovnici uglavnom ribari, vinogradari i pastiri koji žive tradicionalnim životom, izolovani od modernog sveta. U središtu malog zaliva je Monterosso al Mare sa kućama u obliku kula u spletu uskih ulica, Vernazza, izgradjena na uzvišenju oko Crkve Svete Margarite Antiohijske, iz 13. veka u stilu Ligurijske gotike. Corniglia se nalazi na brdu okruženim vinogradima i ima 300 stanovnika, najmanje je i jedino naselje koje se spušta do samog mora. Sa platoa u blizini crkve vide se ostala četiri naselja. Manarola je izgrađena delom uz more, a delom na brdu oko crkve  San Lorenzo iz 14. Veka. Riomaggiore, najveće među ovim naseljima sa oko 1700 stanovnika leži duž potoka Mađore na stenovitim padinama i spušta se ka moru u formi amfiteatra ...Obilazak sela i zadržavanje je individualno. Polazak za Srbiju u večernjim časovima.

10.DAN - BEOGRAD

Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • Prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja (tv,dvd,audio oprema),
  • Smeštaj na bazi 3 polupansiona u Lloret de Maru  u hotelima 3* u 1/2 i  1/3 sobama, 1 noćenje sa doručkom u Milanu ili okolini  i  1 noćenje sa doručkom u Đenovi  u hotelu 3*.
  • Usluga predstavnika agencije/vodiča,
  • Troškove realizacije programa.

CENA  ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • stanični vaučeri za ulaz na perone BAS stanice 50 dinara
  • Fakultativne izlete ( minimum 25 prijavljenih)  :
  • Izlet u Barselonu 1 (Barselona panoramika) - 25 €
  •  * Camp Nou -30 €
  • Izlet u Barselona 2- (shopping Barselona ) 20 €
  •  * Park Guelj -15 €
  • Muzej Salvadora  Dalija  -25 €
  •  * Flamenko veče ( Tradicionalni ples)- 25 €
  • Tossa de Mar 10 €
  • Cinque terre 30 €
  • Cena paket izleta 95 € ( ne uključuje izlete sa zvezdicom)
  • Individualne troškove putnika
  • obaveznu turisticku taksu za boravak u Lloret de Maru plaća se na recepciji hotela-0.5 eura/nocenju za hotele 3*
  • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) - za boravak u hotelima sa 2* i 3 * - 4 € po noćenju / po osobi
  • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Đenovu i okolinu (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela)-u hotelima sa 2* i 3*- 2eura/noćenju, 4* -3 eura/noćenju
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje
  • Doplata za jednokrevetnu sobu -na upit


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Felix Travel d.o.o

Obilićev venac 18/4, Beograd, Beograd
011/405-9956

Napomene

  • Vaučer plaćate 1500 din, u agenciji plaćate 279 evra!
  • Pre uplate proveriti broj preostalih slobodnih mesta za željeni termin!
  • Javiti se agenciji odmah po dobijanju vaučera!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 011/405-9956

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • Prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja (tv,dvd,audio oprema),
  • Smeštaj na bazi 3 polupansiona u Lloret de Maru  u hotelima 3* u 1/2 i  1/3 sobama, 1 noćenje sa doručkom u Milanu ili okolini  i  1 noćenje sa doručkom u Đenovi  u hotelu 3*.
  • Usluga predstavnika agencije/vodiča,
  • Troškove realizacije programa.

CENA  ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • stanični vaučeri za ulaz na perone BAS stanice 50 dinara
  • Fakultativne izlete ( minimum 25 prijavljenih)  :
  • Izlet u Barselonu 1 (Barselona panoramika) - 25 €
  •  * Camp Nou -30 €
  • Izlet u Barselona 2- (shopping Barselona ) 20 €
  •  * Park Guelj -15 €
  • Muzej Salvadora  Dalija  -25 €
  •  * Flamenko veče ( Tradicionalni ples)- 25 €
  • Tossa de Mar 10 €
  • Cinque terre 30 €
  • Cena paket izleta 95 € ( ne uključuje izlete sa zvezdicom)
  • Individualne troškove putnika
  • obaveznu turisticku taksu za boravak u Lloret de Maru plaća se na recepciji hotela-0.5 eura/nocenju za hotele 3*
  • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) - za boravak u hotelima sa 2* i 3 * - 4 € po noćenju / po osobi
  • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Đenovu i okolinu (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela)-u hotelima sa 2* i 3*- 2eura/noćenju, 4* -3 eura/noćenju
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje
  • Doplata za jednokrevetnu sobu -na upit

Slične ponude