299 din za presoterapiju - tretman koji će vas osloboditi kilograma, celulita, suvišne tečnosti i toksina, vratiti oblik telu i lakoću teškim nogama u Laser centru Viva!

Kupi za 299 DIN
299 DIN 2000 DIN kupljeno 196 kupljeno Ponuda je istekla
85 %
299 din za presoterapiju - tretman koji će vas osloboditi kilograma, celulita, suvišne tečnosti i toksina, vratiti oblik telu i lakoću teškim nogama u Laser centru Viva!

290 din za presoterapiju - tretman koji će vas osloboditi kilograma, celulita, suvišne tečnosti i toksina, vratiti oblik telu i lakoću teškim nogama u Laser centru Viva!

Savremeni način života pored prijatnih i dobrih donosi i celi niz neugodnih i nepoželjnih stvari. Neprestani stresovi, predugo sedenje uz premalo kretanja, prekomerna telesna težina, nepravilna ishrana - sve to predstavlja opterećenje za naš organizam.

Posledice su:

 • loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, zadnjice i stomaka,
 • nakupljanje otpadnih produkta metabolizma, koji nadražuje tkiva i uzrokuje njegove promene u manje kvalitetno tkivo,
 • punjenje i povećanje volumena masnih ćelija,
 • oticanje nogu,
 • celulitne promene kože i potkožnog tkiva,
 • pojava novih ili pogoršanje postoječih proširenih vena.

Zastoj tečnosti u međućelijskom prostoru može otežati tok limfe kroz limfne sudove, a smanjeni protok telesnih tečnosti dovodi do slabije ishrane tkiva, nagomilavanja toksina, pada odbrambene sposobnosti organizma i njegove smanjena otpornosti prema bolestima. Presoterapija predstavlja masažu kompresovanim vazduhom koji se koristi u uklanjanju i redukciji celulita, topljenju masnih naslaga, poboljšanju tonusa kože i sprečavanju pojave proširenih vena. Princip rada aparata za presoterapiju zasniva se na postojanju zatvorenog sistema, najčešće u obliku produženih pantalona, koje su izrađene od mekog plastičnog materijala, a u čijim zidovima se nalaze manžetne koje se u toku aplikacije u ritmičnim intervalima napumpavaju i vrše pritisak na kožu i tkivo ispod nje. Pri aplikaciji presoterapije manžetne se napumpavaju sukcesivno, prema utvrđenom softverski definisanom i vođenom redosledu, uvek prvo one postavljene na udaljene (distalne) delove tela, pa redom centripetalno prema središtu tela, tragom venskih i limfnih sudova. Segmentno povećenje i smanjenje pritiska od periferije ka centru izaziva ubrzanu vensku i limfnu drenažu. Aparaturna limfna drenaža je izuzetno prijatna terapija gde se komore pune vazduhom po određenim sekvencama i stimulišu limfni sistem. Limfna drenaža je odličan tretman za terapiju limfnih edema različitih vrsta. Tretira posledice neprestanih stresova, dugotrajnog sedenja, nekretanja, prekomerne telesne težine i nepravilne ishrane kao što su loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, zadnjice i stomaka, nakupljanje otpadnih produkata metabolizma, oticanje nogu i celulit.

 • Tretman traje 30 min i sagoreva do 600 kalorija po tretmanu. Ima produženi efekat u narednih 48 sati i izbacuje višak vode i masnoće iz organizma.
 • Tretmani se mogu izvoditi dan za danom ili 3 puta nedeljno, a rezultati su vidljivi posle svakog tretmana. 
 • ·Za vreme postupka nema nikakvih neželjenih ili neprijatnih efekata. Metoda preso aparatom je izuzetno prijatna i relaksirajuća.

Aparat koji koristi naš Centar je jedan od najmodernijih te vrste, proizvod italijanske firme S.I.E. koja prednjači u istraživanju i primeni novih tehnologija u estetskoj i sportskoj medicini i kozmetologiji.

http://laserviva.com


View VIVA in a larger map

Ocena ponude

4,4/5 (ocene: 59)

Vaučer važi

do 30.7.2018.

Napomene

 • Obavezno je zakazivanje unapred, najkasnije 7 dana pre isteka važenja vaučera!
 • Ako ste sprečeni da dođete,  obavestite centar jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Nakon isteka roka vaučer nije moguće iskoristiti!
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
 • Ponuda važi za oba pola!
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
 • Radno vreme centra: od ponedeljka do petka od 12:00 do 20:00, subotom od 10:00 do 17:00
 • Kontakt telefon centra: 063/123-2293

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar Viva
Bulevar Mihaila Pupina 10a
Beograd
063-123-2293

Prikaži sve ponude

100% garancija
Pitanja u vezi ponude 2

Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.

28.6.2018 13:49:50

Gordana:

Da li smem da se radim presoterapiju, ako imam prosirenu venu na levom listu noge. Vena je povrsinska, ali malo izrazena. Hvala Goca

28.6.2018 16:38:42

kupoman.rskupoman:

Gordana, molimo Vas da pozovete na broj telefona 063-123-2293 da se konsultujete sa zaposlenima u Laser centru Viva. :)

7.6.2018 14:20:44

Ljiljana:

Koliko je potrebno terapija da bi se smanjilo 10kg,hvala na odgovoru

7.6.2018 15:56:18

kupoman.rskupoman:

Ljiljana, nažalsot ne možemo to da preciziramo jer su rezultati individualni i kod svakoga je to različito :)