299 din za presoterapiju - tretman koji će vas osloboditi kilograma, celulita, suvišne tečnosti i toksina, vratiti oblik telu i lakoću teškim nogama u Laser centru Viva!

2000 DIN
Ponuda je istekla

290 din za presoterapiju - tretman koji će vas osloboditi kilograma, celulita, suvišne tečnosti i toksina, vratiti oblik telu i lakoću teškim nogama u Laser centru Viva!

Savremeni način života pored prijatnih i dobrih donosi i celi niz neugodnih i nepoželjnih stvari. Neprestani stresovi, predugo sedenje uz premalo kretanja, prekomerna telesna težina, nepravilna ishrana - sve to predstavlja opterećenje za naš organizam.

Posledice su:

  • loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, zadnjice i stomaka,
  • nakupljanje otpadnih produkta metabolizma, koji nadražuje tkiva i uzrokuje njegove promene u manje kvalitetno tkivo,
  • punjenje i povećanje volumena masnih ćelija,
  • oticanje nogu,
  • celulitne promene kože i potkožnog tkiva,
  • pojava novih ili pogoršanje postoječih proširenih vena.

Zastoj tečnosti u međućelijskom prostoru može otežati tok limfe kroz limfne sudove, a smanjeni protok telesnih tečnosti dovodi do slabije ishrane tkiva, nagomilavanja toksina, pada odbrambene sposobnosti organizma i njegove smanjena otpornosti prema bolestima. Presoterapija predstavlja masažu kompresovanim vazduhom koji se koristi u uklanjanju i redukciji celulita, topljenju masnih naslaga, poboljšanju tonusa kože i sprečavanju pojave proširenih vena. Princip rada aparata za presoterapiju zasniva se na postojanju zatvorenog sistema, najčešće u obliku produženih pantalona, koje su izrađene od mekog plastičnog materijala, a u čijim zidovima se nalaze manžetne koje se u toku aplikacije u ritmičnim intervalima napumpavaju i vrše pritisak na kožu i tkivo ispod nje. Pri aplikaciji presoterapije manžetne se napumpavaju sukcesivno, prema utvrđenom softverski definisanom i vođenom redosledu, uvek prvo one postavljene na udaljene (distalne) delove tela, pa redom centripetalno prema središtu tela, tragom venskih i limfnih sudova. Segmentno povećenje i smanjenje pritiska od periferije ka centru izaziva ubrzanu vensku i limfnu drenažu. Aparaturna limfna drenaža je izuzetno prijatna terapija gde se komore pune vazduhom po određenim sekvencama i stimulišu limfni sistem. Limfna drenaža je odličan tretman za terapiju limfnih edema različitih vrsta. Tretira posledice neprestanih stresova, dugotrajnog sedenja, nekretanja, prekomerne telesne težine i nepravilne ishrane kao što su loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, zadnjice i stomaka, nakupljanje otpadnih produkata metabolizma, oticanje nogu i celulit.

  • Tretman traje 30 min i sagoreva do 600 kalorija po tretmanu. Ima produženi efekat u narednih 48 sati i izbacuje višak vode i masnoće iz organizma.
  • Tretmani se mogu izvoditi dan za danom ili 3 puta nedeljno, a rezultati su vidljivi posle svakog tretmana. 
  • ·Za vreme postupka nema nikakvih neželjenih ili neprijatnih efekata. Metoda preso aparatom je izuzetno prijatna i relaksirajuća.

Aparat koji koristi naš Centar je jedan od najmodernijih te vrste, proizvod italijanske firme S.I.E. koja prednjači u istraživanju i primeni novih tehnologija u estetskoj i sportskoj medicini i kozmetologiji.

http://laserviva.com


Ocena ponude

4,4/5 (ocene: 62)
Vesna Sveobuhvatnost pregleda, ljubaznos, stručnost osoblja. Za sve ocena 5
milena Masaza lica

Pitanja

Gordana
28.6.2018. 13:49
Da li smem da se radim presoterapiju, ako imam prosirenu venu na levom listu noge. Vena je povrsinska, ali malo izrazena. Hvala Goca
Kupoman
Gordana, molimo Vas da pozovete na broj telefona 063-123-2293 da se konsultujete sa zaposlenima u Laser centru Viva. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar Viva

Bulevar Mihaila Pupina 10a, Beograd
063-123-2293

Vaučer važi

do 30.7.2018.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred, najkasnije 7 dana pre isteka važenja vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete,  obavestite centar jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon isteka roka vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Ponuda važi za oba pola!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Radno vreme centra: od ponedeljka do petka od 12:00 do 20:00, subotom od 10:00 do 17:00
  • Kontakt telefon centra: 063/123-2293

Slične ponude