2990 din za BIOREZONANTNI SKENER-precizna dijagnostika svakog organa i svih promena na telu + terapija + saveti u studiju TRAG PRIRODE kod Beogradske Arene! Pregled obavlja doktor medicine!

7000 DIN
Ponuda je istekla

2990 din za BIOREZONANTNI SKENER-precizna dijagnostika svakog organa i svih promena na telu + terapija + saveti u studiju TRAG PRIRODE kod Beogradske Arene! Pregled obavlja doktor medicine!

BIOREZONANTNI SKENER
Je specijalan dijagnostičko – terapeutski  softver. Testiranjem se u roku od jednog sata, na krajnje komforan način pregleda kompletan organizam, bez štetnog zračenja. Mogu se dobiti i informacije o promenama na ćelijskom nivou  pre nego što se ispolje na fizičkom nivou, i nekoliko godina ranije. Daje nam obilje informacija o svakom organu i svakom delu tela, o prisustvu  mikroorganizama ( bakterija, virusa, parazita), alergena, upalnih, degenerativnih , onkoloških i drugih promena u organizmu. Tako da na vreme možemo da korigujemo način života, ishranu i tako sprečimo nastanak bolesti.

Frekvenca zdravih i bolesnih organa se razlikuje.Ovim aparatom te promene mogu da se izmere i koriguju.Sistem nelinearne analize(NLS) temelji se na najsavremenijoj informacionoj tehnologiji.Testiranje je bezopasno i bezbolno, brzo se dobijaju informacije o promenama u organizmu. Terapijama se reguliše poremećaj frekvence, pokreće se imunološki sistem i pokreće unutrašnja laboratorija za proizvodnju supstanci  koje će se izboriti sa bolešću.To je suština kvantne medicine i njenih neograničenih mogućnosti u preventivi i lečenju mnogih obolenja. Snaga signala kojim se deluje na ćelije organa je krajnje niska, informativna,i ćelije se same pokreću ka izlečenju.Posle ovakve terapije vidi se i  %  ozdravljenja. Testiranje se preporučuje i zdravim osobama. Dok još nemate tegobe , možete lakše uticati na vaše zdravlje. Nakon ovakvog pregleda lekar ima jasniju  sliku o stanju pacijenta. Ovaj pregled ne treba da zameni lekarsku dijagnozu i lečenje. Takođe možete dobiti  savet šta dalje da radite,  u zavisnosti od dobijenih rezultata, I kako da zdravo živite u ovom zagađenom okruženju.
 

Ocena ponude

5/5 (ocene: 1)

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Nega i održavanje tela Trag prirode

Bul.Arsenija Čarnojevića 104, Beograd, Beograd
063/237-388

Vaučer važi

do 30.3.2018.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred
  • Jedan kupon važi za jednu osobu!
  • Ako ste sprečeni da dođete,  obavestite centar jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon isteka roka vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Radno vreme centra: od ponedeljka do petka od 12:00 do 20:00, subotom od 10:00 do 17:00
  • Kontakt telefon centra: 063/237-388
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude