2990 din za spa kartu za tročasovno privatno uživanje za dvoje u hotelu MK Star!

5000 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

U cenu je uključeno:

  •  spa karta za tročasovno privatno uživanje za dvoje

MK STAR HOTEL ima na raspolaganju 16 komfornih soba ( sobe sa francuskim ležajem i dvokrevetne sobe), kao i 2 ekskluzivna apartmana opremljena samo za Vaše uživanje. Osluškujući Vaše želje, a pre svega, potrebe, u ponudi imamo i jednu grupnu sobu – kapaciteta za 4 osobe. Nalazimo se na samo 7 km od strogog centra Beograda i odlikuje nas dobra povezanost sa gradskim javnim prevozom. Posedujemo i 2 službena vozila, jedan kombi prevoz za doček putnika na aerodromu, autobuskoj i železničkoj stanici, kao i prevoz na sajmove i u organizovani obilazak grada. Sve sobe su sređene po najnovijim standardima, opremljene LCD TV sa kablovskim kanalima, besplatnim WI FI internetom, hidromasažnim  tuš kabinama sa muzikom. Spoljašnji izgled objekta je modernog dizajna u kombinaciji sa lepo uređenom pejzažnom arhitekturom, krasi ga velika fontana u sklupu parka sa rasvetom i klupama  za Vašu relaksaciju.

U sklopu hotela se nalazi i restoran domaće kuhinje, kapaciteta do 350 mesta i predstavlja idealan prostor za organizovanje raznih vrsta svečanosti, venčanja, krštenja, kao i poslovnih ručkova, seminara, koktela i modnih revija.

Terasa MK STAR HOTELA u letnjem periodu pruža pravo uživanje i izdvojenost od gradske gužve. Ovaj prelepi prostor terase može se iskoristiti i za razne vrste proslava tokom letnjeg perioda.

Obezbeđen besplatan parking sa fizičko-tehničkim obezbeđenjem i video nadzorom, za čak 100 parking mesta, za sve naše goste.

Pitanja

Jasna
16.12.2019. 10:37

Da li kupon moze da se iskoristi i 22.12.2019 ili mora dan pre? I ako je moguce da se iskoristi 22.12.2019, molim Vas da mi kazet u koliko sati je check in? Hvala.

Kupoman

Jasna, vaučer važi do 22.12. što znači da može da se iskoristi i tog dana, ali je za sve inofrmacije oko rezervacije i željenog termina potrebno da pozovete hotel na br. tel. 011/2721-929 :-)

Gde iskoristiti vaučer?

UR MK Star

Trstenička 2, Beograd
011/2721-929

Vaučer važi

do 22.12.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Spa karta za tročasovno privatno uživanje za dvoje!
  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • U apartmanu je zabranjeno pušenje!
  • Jedan vaučer važi za 2 osobe!
  • Možete iskoristiti više vaučera!
  • Kontakt telefon:011/2721929, 061/6315555
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete neophodno je dva dana unapred otkazati rezervaciju u suprotnom će se vaučer smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude