890 din za vaučer za popust na letovanje u Grčkoj-Ostrvo Tasos-mesto Limenarija u maju i junu od 100-240 evra u zavisnosti od termina (10 noćenja u Vili + prevoz + trajekt)!

Ponuda je istekla
Pouzdana agencija
Super organizacija
Izvrsni vodiči

Tasos (Limenarija)  - Vila Avgustos:

Tasos, poznat i kao zeleno ostrvo je jedinstveno ostrvo po svojoj lepoti, šarmu, prirodi, ali i ostrvljanima koji su nam sačuvali svoju kulturu i tradiciju pa im se iznova vraćamo. Sa preko 50 uglavnom peščanih plaža, ostrvo Tasos predstavlja pravu malu riznicu za brojne turiste.

Limenarija – je mesto na južnoj strani ostrva, udaljena od Limenasa 40 km i  4 km od Potosa. Limenarija je drugo mesto po veličini na Tasosu, odmah posle Limenasa, ali jedno od omiljenih destinacija naših turista na Tasosu. Limenarija ima jednu od najlepših i najdužih plaza na ostrvu, poznatiju kao Grand beach, dužine oko 2km. Pregršt kafića, restorana, poslastičarnica kako na šetalištu, tako i uz more, upotpuniće i obogatiće vaše vreme na odmoru.

Vila Avgustos – nalazi se na 100 metara od lepe, peščane gradske plaže. Najveći supermarket u Limenariji se nalazi preko puta vile. Svi studiji opremljeni su čajnom kuhinjom, TV prijemnikom i klima uređajem, čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta u iznosu od 5 eur po danu. Stanica lokalnih autobuskih linija se nalazi ispred vile, kao i mesta za parkiranje automobila gostiju vile.

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: Beograd – sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Polazak autobusa je jedan dan ranije u odnosu na datume iz tabele,

2.-11.. dan: Tasos – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.

12. dan: Tasos – izlazak iz apartmana u 09h, polazak autobusa u poslepodnevnim satima. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 3)
Tatiana Odlično. Potpuno identično ponudi.
Jelena Sve

Pitanja

Gorica
27.2.2020. 01:21
Da li vila ima trokrevetne apartmane i ako ima koja je cena po osobi u tom slucaju (3 odrasle osobe)? Pozdrav,Gorica
Kupoman
Gorice,  Za sve informacije oko smeštaja, najbolje je da  kontaktirate agenciju. Kontakt telefon je 011/2850-495. Pozdrav :)

Gde iskoristiti vaučer?

Atlas travel service d.o.o

Kolašinska 10, Beograd, 11070
011/2850-495

Vaučer važi

do 27.6.2020.

Napomene

  • Vaučer plaćate 890 din, u agenciji plaćate zavisno od odabranog termina!
  • Ponuda obuhvata 10 noćenja + prevoz + trajekt!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Pre uplate proveriti broj preostalih  slobodnih mesta!

Slične ponude