300 din za tretman darsonvalizacije kose za muškarce ili 400 din za tretman darsonvalizacije kose za žene u salonu lepote Orhideja!

Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
400 din za tretman darsonvalizacije kose za žene!
1200 DIN
300 din za tretman darsonvalizacije kose za muškarce!
1000 DIN
  • 300 din za tretman darsonvalizacije kose za muškarce u salonu lepote Orhideja!
  • 400 din za tretman darsonvalizacije kose za žene u salonu lepote Orhideja!

Ukoliko vam opada kosa, muči vas seboreja ili perut ovo je tretman pogodan samo za vas...Poboljšajte prokrvljenost kože glave i stvorite povoljnije uslove za rast vaše kose. Darsonvalizacija je tretman kose i kože glave način da se izvrši dezinfekcija kože glave, kao i da se poboljša njena prokrvljenost. Darsonvalizacija je takodje sjajna procedura protiv opadanja kose i zasluzna je za stimulaciju njenog rasta. Darsonval deluje na:normalizaciju funkcije lojnih žlezda, čime se stvaraju uslovi za rast zdravije i kvalitetnije kose.Procedura je savsim bezbolna, osim blagog peckanja koje mozete osetiti.Tretman se vrši na čistoj i suvoj kosi, u kombinaciji sa masažom temena glave, pravi nacin da se rešite mnogih uzroka slabosti Vaše kose.Tretman traje 20 minutaPreporuka je primeniti deset procedura po dva puta nedeljno.

Kontraindikacije: ranice po koži glave,prisustvo metala u telu

U novootvorenom salonu lepote Orhideja na Detelinari, možete uživati u odličnim i raznovrsnim masažama, srediti nokte, ulepšati se uz tretmane lica i otarasiti se celulita! 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Salon lepote Orhideja

, Novi Sad
064 927 44 92

Vaučer važi

do 16.2.2016.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefon salona: 064 927 44 92

Slične ponude