3000 din za japansko iscrtavanje obrva u "Fokus Laser Centru" na Zvezdari!

14000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • japansko iscrtavanje obrva

Japansko iscrtavanje obrva predstavlja metodu trajnog oblikovanja i korekcije obrva koje će Vam omogućiti da u svakom trenutku imate savršen oblik i boju obrva.  Ukoliko ste nezadovoljni izgledom, oblikom i bojom Vaših obrva, ova ponuda je kao stvorena za Vas. Bez efekta markera na licu, uz uklanjanje svih nedostataka u okviru Vaših prirodnih obrva, sa poboljšanjem njihovog prirodnog izgleda za Vaš savršen izgled. Iscrtavanje obrva Japanskom tehnikom ubacivanjem pigmenta oštricom koja podstiče prirodni izgled dlaka različitih dužina i debljina. Najnovija tehnika koja daje prirodan izgled da je neprimetno da je u pitanju trajna šminka. Postupak se izvodi pomoću specijalno dizajniranih malih oštrica, kako bi se dobio efekat što prirodnije dlake različite dužine, gustine i debljine. Japansko iscrtavanje obrva preporučujemo svima koji su nezadovoljni svojim obrvama. A naročito onima koji imaju retke i nepravilno raspoređene dlačice.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 10)
Tomka Danijela je ljubazna i opustena osoba. Ceo lokal je cist i lepo uredjen. Lash liftom sam zadovoljna i nadam se da cu biti zadovoljna vremenskim periodom delovanja, pa cu ga svakako ponoviti. P.S. Danijela je osoba koja vam nece prodavati maglu i sto se tice ostalih usluga koje nudi tako da sve preporuke
Daniela Ljubaznost, stručnost, usluga. Sve preporuke.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Fokus laser centar

Mihaila Bulgakova 12g, Zvezdara, Beograd

Vaučer važi

do 31.10.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:Japansko iscrtavanje obrva!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon za zakazivanje: 0600154450
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude