3000 din za medicinski tretman regeneracije kože lica:čišćenje i eksfoliacija, piling i hidratacija u Endermološkom centru LPG na Terazijama!

6000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • medicinski tretman regeneracije kože lica:čišćenje i eksfoliacija,piling i hidratacija

Endermološki centar Lpg pruža široku lepezu visokoprofesionalnih tretmana sa trenutno vodećim svetskim brendovima na polju medicinske nege koji hrane kožu, hidriraju, uklanjaju ožiljke od akni, otoke oko očiju, proširene pore, izražene kapilare kao i mnoge druge znake fiziološkog i foto starenja.

Vrela leta, bazeni, more, sunce, solarijum, jednako kao i izuzetno duge i hladne zime, iscrpljuju i isušuju osetljivu kožu lica. Zato je krajem svake od ovih sezona, dnevnu negu neophodno dopuniti nekim od tretmana dubinske hidratacije i ćelijske prehrane lica. Ako primećujete da se koža lica bolno zateže, da Vas pecka i da je primetno suva, krajnje je vreme je da je nahranite i regenerisete. Aplikovanje specijalno formulisanog kapljičastog hijaluronskog gela na regiju lica, vrata, dekoltea i šaka predstavlja pravi način da kožu regenerišete i zaista vratite izgubljenu vlažnost.

Rezultati su vidljivi već nakon prve procedure. Koža posataje blistavija i jedrija sa manje bora i finih linija. Broj tretmana je individualan u zavisnosti od stanja i tipa kože.

Tretman obuhvata:
ČIŠĆENJE I EKSFOLIACIJU - odstranjivanje zadebljalog sloja i mrtvih ćelija sa kože, čime se ubrzava njena regeneracija.

PILING - obezbeđuje idealne uslove za pravilnu negu, hidrataciju i prevenciju procesa starenja, bez perutanja i iritacije kože.

HIDRATACIJA - koža se hrani i štiti (serumi koji u sebi sadrže peptide, antioksidanse, hijaluronsku kiselinu...).

Tretman traje 45 min.

Odabir vise vrsta  seruma ili koktela je individualan i prilagođen tipu kože i njenim potrebama, kako bi se istakao njen potencijal i obezbedila prozračnost, vitalnost i hidratacija. Rezultati su vidljivi odmah, bez crvenila i iritacija.

Efikasnosti ovog tretmana doprinosi izbor i koncentracija aktivnih supstanci u serumima koji se tokom tretmana aplikuju na lice, ali i inovativna tehnologija ovih preparata, koja omogućava dublje prodiranje tih sastojaka.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Endermološki centar LPG

Terazije 29 (sprat II), Beograd
060/6600 183, 011/3238 844, 011/3346 531

Vaučer važi

do 31.1.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Medicinski tretman regeneracije kože lica:čišćenje i eksfoliacija,piling i hidratacija!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava i rezervacija termina unapred!
  • Kontakt telefoni: 060/66-00-183, 011/33-46-531
  • Radno vreme: pon-pet  08-21h, subotom 08-14h!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude