590 din za tretman čišćenja lica ultrazvučnom špatulom sa vapazonom na bazi parenja u trajanju od 45 min (čišćenje, uz špatula, piling, krema) u Body Beauty Balance na Vračaru!

1500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • tretman čišćenja lica ultrazvučnom špatulom sa vapazonom na bazi parenja u trajanju od 45 min (čišćenje, uz špatula, piling, krema)
Dubinsko ultrazvučno čišćenje lica ili ultrazvučni piling je potpuno bezbolna procedura koja se sprovodi ultrazvučnom špatulom preko koje se ultrazvukom deluje na kožu lica. Na taj način, koža se oslobađa površinskih i dubokih nečistoća, izumrlih ćelija sa površine kože, pore se otvaraju, pa je koža posle toga potpuno očišćena, sveža i spremna da upije sastojke preparata za negu koji se na nju potom stavljaju.
 
Ovakav vid tretmana je poznat i kao „tretman pred važan događaj“, jer osim što čisti kožu, ultrazvučne vibracije rade jednu finu mikromasažu i opuštaju mimičnu muskulaturu, tako da lice nakon tretmana izgleda odmornije, zategnutije i mlađe.
 
Nakon čišćenja kožu dubinski ishranjujemo hialuron antirid gelom sa visokom koncentracijom hialuronske kiseline čime koža postaje zategnuta, hidrirana i blistava.
 
Finalni deo tretmana je peptid bioaktivna krema. Zbog svojih izuzetnih prirodnih sastojaka ova bioaktivna krema usporava proces starenja kože i podstiče sintezu kolagena, a kožu čini bolje toniranom, sjajnijom i prosvetljenom.

Tretman dubinskog ultrazvučnog čišćenja lica je novi, najbezbedniji i najugodniji način čišćenja i hidratacije kože lica. Mnogi ga koriste kao zamenu za klasični higijenski tretman lica. Sam tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan.

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 13)
Milena Preljubazna vlasnica, tretman odlican, salon cist
Rada Ljubazno i strucno osoblje. Visok nivo higijene. Prijatna atmosfera. Za svaku preporuku.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Body Beauty Balance 2020

Golubačka 11, Beograd
011/244-22-33; 066/532-14-41

Vaučer važi

do 5.4.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: tretman čišćenja lica ultrazvučnom špatulom u trajanju od 45 min (čišćenje, uz špatula, maska, krema)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 011/244-22-33; 066/532-14-41
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude