4100 din za noćenje sa doručkom za dve osobe uz korišćenje otvorenog bazena i teretane u kompleksu BELLA NELLA u Leskovcu!

4700 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  •  noćenje sa doručkom za dve osobe uz korišćenje otvorenog bazena i teretane

Luksuzni ugisteljski kompleks “Bella Nella” počeo je sa radom 2015. godine, i nalazi se u mirnom okruženju na samo 2km od centra Leskovca. Ovo prestižno zdanje će svoje goste očarati skladnom arhitekturom, modernim dizajnom kako enterijera tako i eksterijera, i najvišim nivoom usluge.

U svom sastavu, „Bella Nella“ uključuje ekskluzivni restoran sa caffe-barom i velikom baštom sa bazenima i đakuzijem; Hotel sa tri zvezdice, sa savremeno opremljenim sobama, koji nudi smeštaj svim turistima, bilo da oni posećuju grad poslovno ili rekreativno. Ljubazno osoblje pobrinuće se da Vaš boravak učini nezaboravnim.

Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično okupljanje, relaksacija, dani prolave i druženja, organizovani kongresi ili dobar provod – Bella Nella je pravi izbor za Vas.

Ujedno ćete uživati u izvrsnoj i raznovrsnoj kuhinji, gde izdvajamo za Vas italijanske pizze po originalnom receptu iz Napulja, ali i domaće gastronomske specijalitete po kojima je naš grad poznat, a koje za Vas pripremaju najbolji kuvari. Ugostiteljski kompleks „Bella Nella“ ima obezbeđen parking za svakog gosta, kao i besplatan WIFI koji možete koristiti u svim prostorijama objekta.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Ugostiteljski kompleks BELLA NELLA

Tome Kostića bb, Leskovac
066 /406 - 606

Vaučer važi

do 30.6.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:  Noćenje sa doručkom za dve osobe uz korišćenje otvorenog bazena i teretane !
  • Obavezno  proveriti raspoloživost pre kupovine vaučera!
  • Kontakt telefon: 066/406606
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite hotel i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude