690 din za biološki tretman lica u trajanju od 40 min (čišćenje lica, piling, uz unošenje seruma, završna krema)-Body Beauty Balance!

2000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • biološki tretman celog lica (čišćenje,piling,nanošenje hijaluronskog seruma, završna krema)

Poseta kozmetičaru je obaveza svake savremene žene koja drži do dobrog izgleda! Veoma je važno da vodite računa o izgledu i zdravlju Vašeg tela, a pogotovo lica! Štetni uticaji spolja, kojima smo svakodnevno izloženi , bilo da je to zagađen vazduh u urbanim sredinama, konzumiranje neekoloških namirnica, zagađena voda, alkohol, ili prekomerno i neadekvatno izlaganje sunčevim zracima, vetar i previše zadimljene prostorije su faktori koji negativno utiču na opšte stanje kože i zbog svega toga je neophodno da posvetite posebnu pažnju svom licu! Dubinsko čišćenje obezbeđuje normalnu funkciju kože, obezbeđuje svežinu i sjaj kože, podiže tonus i veću sposobnost upijanja nanesene kreme, maske ili seruma. Koža lica koja se redovno čisti i dodatno neguje, ostaje znatno duže sveža i  mladalačka, sa manje bora i opuštanja mišića, a očišćeno i sveže lice mnogo bolje podnosi šminku i lakše se neguje kod kuće!

Biološki tretman namenjen je svim tipovima kože, a najviše koži koja je izložena stresu, aerozagađenju, klimi zatvorenih prostorija, UV zračenju. Namenjen je i zrelijoj koži kojoj je potrebna adekvatna nega kako bi se podmladila, osvežila i zablistala. Svaka žena kojoj je stalo do lepog, mladalačkog izgleda, trebala da posveti više pažnje nezi lica. Efekat koji se postiže ovim tretmanom je poboljšanje teksture kože kojoj se vraća elastičnost, hidratantnost i baršunast izgled. Biološki tretman vraća elastičnost koži lica, smiruje umornu kožu i vraća joj svežiji izgled. Naročito je efikasan nakon napornog radnog dana, gde blaga masaža sa elementima akupresure uvodi ceo organizam u stanje duboke ralaksacije,a ujedno hidrira kožu i smanjuje nastanak bora, te sprečava pojavu istih.

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 13)
Milena Preljubazna vlasnica, tretman odlican, salon cist
Rada Ljubazno i strucno osoblje. Visok nivo higijene. Prijatna atmosfera. Za svaku preporuku.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Body Beauty Balance 2020

Golubačka 11, Beograd
011/244-22-33; 066/532-14-41

Vaučer važi

do 10.7.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: biološki tretman celog lica (čišćenje,piling,nanošenje hijaluronskog seruma, završna krema)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti maksimalno dva vaučera!
  • Obavezna je najava i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 011/244-22-33; 066/532-14-41
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude