1990 din za noćenje za dve osobe u vili VITEZOV MIR*** u Vrhpolju, na obali Drine!

3600 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • noćenje za dve osobe u vili VITEZOV MIR***

Vila Vitezov Mir *** se nalazi na oko 8km od Ljubovije,u etno selu Vrhpolje, na samoj obali Drine. Drina važi za jednu od najlepših reka u Srbiji,a posebno je vole ribolovci zbog bogate nastanjenosti raznih vrsta riba. Ukoliko ste umorni od posla, gradske buke i gužve od srca Vam preporučujemo odmor u ovoj prelepoj vili, zasigurno ćete uživati u prirodi i pronaći mir.

Svaka od 5 smeštajnih jedinica ima sopstveno kupatilo,a gostima su na raspolaganju terasa okrenuta prema Drini,zajednička kuhinja i prostor namenjen za odmor i relaksaciju opremljen ležaljkama.U dvorištu postoji i zidani roštilj koji je gostima takođe na raspolaganju.

Najkraći put iz Beograda je preko Valjeva do Ljubovije (159 km). Iz Beograda i Vojvodine se može doći i preko Šapca, Loznice i Malog Zvornika. Do  sela se stiže i iz pravca Užica (70 km), preko Kadinjače do Rogačice i onda drinskom magistralom do Vrhpolja. GPS Kordinate: 44° 8'27.52"N 19°25'37.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 2)

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Vila VITEZOV MIR ***

selo Vrhpolje,
066/090-007

Vaučer važi

do 30.6.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Noćenje za dve osobe u vili VITEZOV MIR***!
  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Pre kupovine vaučera potrebno je da proverite raspoloživost smeštaja na željeni datum! Kontakt telefon:066/090-007!
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete obavezno pomerite rezervaciju u dogovoru sa smeštajnim objektom,u suprotnom će se vaučer smatrati iskorišćenim!
  • Vaučer važi do 30.06.2020!

Slične ponude