12000 din za Jednodnevni edukativni kurs za maderoterapiju lica sa obezbeđenim materijalom-oklagije + sertifikat-Yumeiho centar-NBG!

32000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • jednodnevni edukativni kurs za maderoterapiju lica sa obezbeđenim materijalom za rad - oklagije 
  • sertifikat

Facijalna maderoterapija postaje izuzetno tražna tehnika masaže u svim salonima lepote zbog fantastičnih efekata koje ima na podmlađivanje lica. Svoju popularnost duguje holivudskim zvezdama koje masažom lica izbegavaju agresivne hirurške zahvate. Jedinstvena obuka za masažu lica oklagijama u našem centru omogućiće vam da savladate tražene veštine i svoje znanje unovčite odmah po dobijanju sertifikata.

PREDNOSTI MADEROTERAPIJE LICA

Maderoterapija oslobađa od napetosti

Ukoliko su mišići na licu napeti, velika je verovatnoća da će se vremenom pojaviti bore. Sve što treba jeste prepustiti se stučnjaku za maderoterapiju lica. Vreme potrebno za masažu lica zavisi od vrste kože. Za masnu kožu sklonu  aknama, najbolje je masirati do 10 minuta. Ako je koža normalna do suva, neophodno je masirati i duže od 20 minuta.

Povećava cirkulaciju

Masaža lica povećava protok krvi i kiseonika u lice masiranjem mekih linija oko usta, očiju i obrva. Masaža se nastavlja masiranjem vrata i dekoltea.

Maderoterapija je prirodno podizanje lica

Stimulisanje mišića lica primenom maderoterapije pomaže u dovodu kiseonika u to područje, što je prirodni način protiv starenja kože sam po sebi. Veći protok krvi povećava proizvodnju kolagena, što doprinosi zdravom i prirodnom sjaju kože.

Mlađi izgled

U zavisnosti od stanja kože, godina, ciljeva nege kože i regularnih tretmana lica, maderoterapija lica preporučuje se na nedeljnom nivou za delotvorniji efekat. Maderoterapija se može kombinovati sa nekim Spa tretmanom lica za negu kože, koji koristi kombinaciju pilinga sa uljima, kako bi se stimulisao protok krvi i postigao mladalački, sjajan ten.


Ocena ponude

5/5 (ocene: 5)
Zora Osoblje stručno ljubazno
ljiljana Profesionalni, usluzni, tacni. Preporuka.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Yumeiho Centar

Nehruova 66, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 15.8.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: jednodnevni edukativni kurs za maderoterapiju lica sa obezbeđenim materijalom - oklagijama+sertifikat!
  • Kontakt telefon: 063/8312245
  • Obavezno zakazivanje termina 2 dana unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti jedan vaučer!
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude