3290 din za TOP paket za žene (pregled ginekologa, ultrazvuk, kolposkopija, papa, vs, cervikalni bris, vaginalni bris na antibiogram ) u Poliklinici Gracia Medika!

11700 DIN
Ponuda je istekla
Pouzdani lekari
Primena najsavremenijih tehnologija
Centar grada

U cenu je uljučeno:

  • ginekološki pregled
  • kolposkopija
  • ginekološki uz
  • PAPA i VS
  • cervikalni bris
  • vaginalni bris na antibiogram

Zašto je neophodno dostaviti medicinksu dokumentaciju lekaru ?
Osnovna svrha medicinske dokumentacije je da omogući pravilno lečenje pacijenata , kao i praćenje kroz proces lečenja.Kao svojevrsni dokument, prilikom svake posete lekaru, poželjno je dostaviti odgovarajuću medicinsku dokumentaciju, koja se odnosi na prethodne analize, lekarske izveštaje, snimke, opise odgovarajućih dijagnostičkih procedura ( ultrazvučnih pregleda, magneta, skenera i dr). Na ovaj način omogućićete Vašem lekaru lakši i precizniji uvid i Vaše prethodno zdravstveno stanje. Svakako, ono što će lekaru pomoći u isključivanju određenih stanja i lakšem i bržem postavljanju dijagnoze je upravo uvid u prethodno vođenu dokmetaciju. Takođe poređenjem parametara i podataka iz vođene medicinske dokumentacije sa aktuelnim podacima,lekar će moći da prati tok i brzinu lečenja, utiče na korekciju postojeće terapije ili preporuku o dodatnoj djagnostici, što svakako ubrzava proces lečenja i izlečenja.

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima opšte i estetske hirurgije, ginekologije, fizijatrije, kao i u oftalmologiji i svim granama Interne medicine (kardiologija, endokrinologija, gastroenterologija, pulmologija, nefrologija…).Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.

http://graciamedika.com


Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 784)
Jelena Ljubazno osoblje, usluga na nivou
Jelena Ljubazan pristup,predivna doktorka ,čista i uredna ordinacija,sve daje neki mir . Sve pohvale.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Gracia Medika

Koče Popovića 7, bivša Zagrebačka, Beograd
011/3285-140; 060/4414-350

Vaučer važi

do 18.7.2022.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: TOP paket za žene (pregled ginekologa,ultrazvuk,kolposkopija,papa,vs,cervikalni bris,vaginalni bris na antibiogram ) u Poliklinici Gracia Medika!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno poneti na pregled odštampan vaučer!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 8:00h do 20:30h, subotom od 9:00h do 15:00h.
  • Kontakt telefoni: 011/3285-140, 060/4414-350
  • Ako ste sprečeni da dođete, jedan dan unapred obavestite polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude